Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Afslankband om op luie manier af te vallen?

Je hoort het wel eens: wie mooi wilt zijn om pijn leiden. Als je er goed uit wilt zien moet je dus veel sporten en gezond eten. Veel mensen doen dit dan ook, en soms ook wel met plezier. Toch zijn er ook andere manieren om af te vallen. Je kunt bijvoorbeeld een afslankband gebruiken, maar hoe werkt dat nou precies? Ben je niet erg lui als je zo een ding gebruikt?

Er zit allereerst een verschil tussen een afslankband en korset terwijl je misschien zou denken dat dit hetzelfde is. Een korset wordt gebruikt als mode, is een onderdeel van een kostuum of heeft medische doeleinden zoals het ondersteunen van de rug. Een afslankband wordt puur en alleen gebruikt om sneller af te vallen en hierdoor een beter figuur te krijgen. Er wordt namelijk warmte gecreëerd waar de band zit, waardoor er een verhoogde vetverbranding is en voedingsstoffen zullen sneller worden afgevoerd. Dit alles zorgt ervoor dat het figuur er mooier uit gaat zien, en dat wordt weer populairder.

Is het niet een luie manier van afvallen? Dit kun je zo wel zien. Je kunt een afslankband dragen en verder niets doen. Toch zul je dan niet snel afvallen. Het combineren van regulier sporten terwijl je een afslankband draagt is de beste optie. Je zult dan sneller afvallen dan als je er geen een draagt. Overigens zie je steeds meer mannen die ook een afslankband gebruiken.

Als ik een waist trainer moet aanraden is het wel de Ann Chery waist trainer. Deze afslankbanden zien er goed uit, maar zijn ook van hoge kwaliteit en zijn afstelbaar. Als je dus afvalt kun je de band afstellen waardoor je nog meer afvalt! Per persoon verschilt hoe snel je met een afslankband kunt afvallen. De spieren moeten soepel zijn zodat er snel vet kan verbranden. De beste manier om te kijken of een waist trainer wat voor jou is om er een uit te proberen.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/