Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Alles over de tankpas

Neem vandaag nog een tankpas van MBK Brandstof!

Elke maand weer hetzelfde verhaal, al die bonnen van je werknemers om de brandstof te declareren. Dan krijg je nog een e-mail van die collega die alweer een tankbonnetje kwijt is en of ze toch het geld nog kan krijgen. Waarom zo moeilijk doen als het ook makkelijk kan, neem vandaag nog een tankpas van MKB Brandstof! Een tankpas voor ondernemers maar ook voor ZZP’ers.

Hoe werkt het?

Een MBK Tankpas is gemakkelijk aan te vragen via één van de vele websites, of u nou een bedrijf heeft met 1 auto’s of 100 auto’s, u kunt de MKB tankpas altijd gebruiken. Het is een kwestie van uw gegevens invullen en u kunt daarna jarenlang genieten van alle voordelen van de MKB Tankpas. U kunt zelfs de tankpas gebruiken om voordelig te wassen. Het gebruik van de tankpas is daarnaast zeer gemakkelijk, u tankt op de normale manier en alle gegevens komen daarna op de tankpas te staan. Geen gedoe meer met werknemers die moeten voorschieten of bonnetjes moeten sparen. Het is zowel voor ZZP’ers als ondernemers de gemakkelijkste manier van tanken.

Wat is het voordeel ten opzichte van andere tankpassen?

Ten eerste is de tankpas van MKB Brandstof één van de goedkoopste die er is, waarmee u in het hele land kunt tanken. Het is voor zowel ZZP’ers als grotere ondernemers en u heeft de optie tot pechhulp. U profiteert van lage pompprijzen en u krijgt 100% gegarandeerd de BTW terug. U heeft maar één jaar een contract en kunt elke 3 maanden opzeggen en u krijgt één maandelijks een factuur. Het gebruik van de tankpas van MKB Brandstof is dus niet alleen voordelig, maar is ook nog eens heel gemakkelijk. Hou daarom op met het sparen van bonnetjes en stap vandaag nog over op de tankpas van MKB Brandstof.

Een tankpas aanvragen doet u snel en simpel op mkbtankpas-aanvragen.nl

http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/