Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Autodealer in Etten-Leur voor het verkopen van campers

Voor het verkopen van een bijzondere voertuigen zoals een camper wil je een partner die je de beste prijs oplevert. Autodealer MV Motive werkt als automakelaar en zorgt ervoor dat je camper geschorst wordt zodat je ruimschoots de tijd hebt om het voertuig te verkopen, zonder voor onderhoudskosten en dergelijke op te draaien.

Je camper zelf verkopen?

Wanneer je een auto of camper wilt verkopen als particulier ben je gedurende de periode dat het voertuig te koop staat zelf verantwoordelijk voor de lopende kosten. Daaronder vallen onder andere APK-kosten, de wegenbelasting en de verzekering. Dat is zeker bij een camper zonde omdat de kans klein is dat je deze gebruikt tijdens de verkoopperiode. Je bent dan ook geneigd om sneller akkoord te gaan met een aanbod zodat deze kosten wegvallen. Het kan ook anders. Via de automakelaar kun je het voertuig namelijk laten schorsen.

Je camper laten schorsen tijdens de verkoop

Je kunt een voertuig laten schorsen wanneer je deze langere tijd niet gebruikt. Een schorsing betekent dat je vrijgesteld bent van de voertuigverplichtingen in Nederland. Met een geschorst voertuig mag je niet rijden maar dat is geen probleem wanneer je toch al van plan bent om je camper te verkopen. Door je camper bij autodealer MV Motive in Etten-Leur te stallen en de automakelaar op zoek te laten gaan naar een geschikte koper ben je niet alleen voordelig uit maar heb je er eigenlijk helemaal geen omkijken meer naar. Uiteindelijk besluit je nog altijd zelf of je een aanbod aanneemt of niet.

Ga lang of bel met de autodealer in Etten-Leur

Bij het verkopen van je camper wil je natuurlijk wel weten welke partij je hierin vertegenwoordigt. De automakelaar bij autodealer MV Motive in Etten-Leur heeft meer dan 20 jaar ervaring en beschikt over een groot netwerk door het hele land. Deze autodealer onderscheid zich door aanvullende diensten zoals verzekeringen, financieringsmogelijkheden, Autotrust garantie en verkoopdiensten als automakelaar. Ga lang bij de autodealer in Etten-Leur voor meer informatie of neem telefonisch contact op voor een antwoord op je vragen en om een nadere kennismaking in te plannen, desgewenst buiten kantooruren.