Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Autorijschool Vlam Utrecht

Bent u op zoek naar een autorijschool in Utrecht?

Maak dan kennis met autorijschool Vlam. Rijschool Vlam geeft kwalitatieve rijlessen tegen zeer scherpe tarieven. Indien gewenst is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen zodat u gegarandeerd op korte termijn uw rijbewijs kunt halen. Rijschool Vlam is een Bovag erkende rijschool in de regio Utrecht.

Gratis proefles bij rijschool Vlam

Bij autorijschool Vlam vinden wij het belangrijk dat u met veel plezier uw rijbewijs gaat behalen. U moet een fijn gevoel hebben tijdens het volgen van de rijlessen en daarnaast wilt u uiteraard een goede begeleiding van de instructeur. Het is vaak handig om van te voren te weten hoeveel rijlessen u ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van uw rijbewijs. De ene kandidaat pikt de instructies wat sneller op dan de andere maar ons streven is altijd het veilig en vlot behalen van uw rijbewijs.

Juist om deze reden kunt u bij ons een gratis intake rijles volgen van 60 minuten. In dit uur zal de rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen u ongeveer nodig heeft voor het behalen van uw rijbewijs. Daarnaast kunt u tijdens de gratis intaken vrijblijven kennismaken met Autorijschool Vlam in Utrecht.

http://www.rijschoolvlam.nl/