Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Bij de autogarage in Hengelo is je auto in goede handen

De ervaren autogarage in Hengelo is opgericht in het jaar 1978 en is al meer dan 40 jaar een dealer in deze omgeving. Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuw auto of dat je een tweedehands auto wilt gaan aanschaffen. Ook wanneer er iets  niet meer goed is aan je auto of je wilt een apk keuring laten uitvoeren, ben je bij de autogarage in Hengelo aan het juiste adres. Het onderhoud en de reparaties worden in de autogarage in Hengelo voor je uitgevoerd door erkende monteurs die veel jaren al werken met dit soort zaken en hier veel verstand van hebben. De auto kan hier goed worden onderhouden en wanneer er dus een schade is, kan je de auto hier wegbrengen en zal het weer in oude staat bij je worden gebracht. 

Een bekende dealer in de omgeving

De autogarage in Hengelo is een bekende dealer in de omgeving, maar is ook werkzaam voor de omstreken omplaatsen. Er wordt altijd gewerkt vanuit kwaliteit en dat is ook wat er bij hen voorop staat om de klanten het beste te kunnen helpen. Er wordt ook veel waarde gehecht aan een persoonlijke service. De klanten zijn onwijs belangrijk en worden op alle mogelijke manieren zo goed mogelijk voorzien van service, zodat zij een goed beeld hebben bij wat er voor hen kan worden gedaan en wat de autogarage in Hengelo voor hen kan betekenen. 

Relaties met de klanten en dealers

Naast de relaties die de autogarage in Hengelo met de klant aangaat, hebben zij ook goede relaties met andere dealers. Mocht er dan een keer een auto zijn die een klant graag wil hebben en bij de autogarage in Hengelo is deze niet te krijgen, zal de klant worden doorgeschakeld naar een andere dealer die de auto wel aanbiedt.