Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

De beste pechhulp vergelijken

De wintermaanden staan voor de deur en dat betekent een grotere kans op autopech! Het komt met de kou veel vaker voor dat de auto het begeeft. In zo’n geval is het handig om pechhulp te hebben. Hier lees je hoe je het pechhulp vergelijken kunt, zodat jij snel geholpen wordt bij pech!

 

Pechhulp Nederland

 

Als je auto voor je deur niet meer start, wil je daar graag hulp bij. Je kunt je tegen deze pech verzekeren. Er zijn een aantal bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. Deze bedrijven bieden allemaal hulp maar vaak net onder iets andere voorwaarden. Iedereen is anders en ook de behoeften kunnen onderling sterk verschillen. Vind je hulp in je woonplaats belangrijk bijvoorbeeld of juist niet? Ook is vervangend vervoer een optie die sterk per verzekeraar kan verschillen. De belangrijkste verschillen en de prijzen kan je terugvinden in de tabel Pechhulp Nederland vergelijken.

 

Pechhulp Europa

 

Om dekking in Europa te hebben voor pech onderweg zijn er verschillende verzekeringen om af te sluiten. Mocht je een lekker band krijgen onderweg, of de motor is kapot, pechhulp helpt je altijd verder. Kan de auto niet op de plek zelf worden gemaakt, dan kan je in sommige gevallen vervangend vervoer verwachten. Wanneer dit niet mogelijk is kan je ook gebruikmaken van de hotelservice, die de meeste verzekeraars aanbieden. Je krijgt dan een vergoeding voor een hotelovernachting als jouw auto kapot is en je niet verder kunt. Ook deze voorwaarden kunnen sterk uiteenlopen. Wij hebben alle pechhulp verzekeringen vergeleken en verwerkt in het tabel. Zo wordt het vergelijken een stuk makkelijker. Kijk hiervoor op de pagina Pechhulp Europa vergelijken.

 

Pechhulp vergelijken

 

Het aanbod pechhulp verzekeringen is dus heel divers. We hebben daarom het aanbod in een overzichtelijke tabel gezet zodat je snel kunt vergelijken. Het afsluiten doe je door op de verzekeraar te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de pagina van de verzekeraar, waar je direct de verzekering af kunt sluiten.

 

In ons tabel, kan je kiezen uit 2 modules: pechhulp basis en pechhulp compleet. De laatste is de meest uitgebreide variant. De dekking is in het tweede geval ruimer. Zo wordt pechhulp in jouw woonplaats hierbij gedekt en je kunt langer gebruik maken van vervangend vervoer.

 

Tot slot geven we ook een oordeel. Dit geven wij op basis van de voorwaarden. We kijken dus naar de maandpremie en wat je hiervoor krijgt. Dit oordeel is volledig onafhankelijk.

https://www.pechhulpvergelijker.nl