Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

De beste scooters zijn te vinden in Harderwijk!

Kies voor een scooter uit Harderwijk! Is uw zoon of dochter jarig en wilt u een scooter kopen? Of bent u zelf op zoek naar een mooie nieuwe scooter? Bij Polderscooter bent u altijd aan het juiste adres voor de mooiste scooters! Wij bieden u een breed assortiment aan scooters aan die altijd van de beste kwaliteit zijn! Daarnaast bieden wij ook accessoires aan en kunt een scooter bij ons huren of leasen. Er zit altijd wel een mogelijkheid voor u bij!

Een breed assortiment scooters in Harderwijk

Vaak komen er ouders bij ons in Harderwijk die een scooter voor hun kind willen kopen, een onvergetelijk cadeau natuurlijk! Deze keuze is alleen niet zo makkelijk als veel ouders denken, de keuze aan scooters is namelijk enorm! Wij bieden onder meer: BTC scooters, Vespa scooters, Piaggio scooters en Magic scooters. Wat zijn de verschillen tussen al deze scooters en welke past het beste bij u?

BTC scooters van de allerbeste kwaliteit

Bij BTC scooters moet u qua prijs denken vanaf 699 euro tot ongeveer 1499 euro. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden bij de aanschaf van een BTC scooter. Al onze BTC scooters komen uit ons eigen aanbod, hierdoor staan wij voor de kwaliteit van onze scooters. Wij kunnen u garanderen dat de scooters van de allerbeste kwaliteit zijn. Ook zijn deze scooters erg betaalbaar en zo voor veel mensen toegankelijk. Wij bieden BTC scooters die zowel sportief als retro zijn.

Luxere scooters

Piaggio scooters zijn wat duurder, deze kosten bevinden zich tussen 1499 euro en 2099 euro. Piaggio scooters worden gekenmerkt door hun duurzame behuizing en de beeldende designs. Vespa scooters zijn een van de mooiste die er zijn, deze kosten bij ons tussen 2999 euro en 3099 euro. De Vespa scooter is erg stijlvol en de body is gemaakt uit één stuk staal!

Onze eigen scooterlijn bij Polderscooter!

Wij bieden ook een eigen scooterlijn aan! De Magic scooters bevinden zich in deze categorie. De prijs ligt rond de 849 euro en wij garanderen u dat dit de scherpste prijs van Nederland is! U krijgt daarnaast ook nog fabrieksgarantie en een kwalitatief goede scooter voor een vriendenprijsje!

Welke scooter kiest u?

Kom snel een keer bij Polderscooter langs en test welke scooter het beste bij u past. Wij bespreken alle mogelijkheden over kopen en leasen met u en samen komen wij tot de beste deal! Wij zijn te vinden aan De Dieze 6B in Dronten, graag tot ziens!