Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Een touringcar huren bij DeBusSpecialist

Elk bedrijf dat gasten, klanten of personeel wil vervoeren kan terecht bij DeBusSpecialist. Een touringcar kan voor veel bedrijven en scholen een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als er een schoolreisje wordt georganiseerd of als een verzorgingshuis mensen een dagje uit gunt. Met de luxe touringcars van DeBusSpecialist kan iedereen een dagje uit!

Een dagje uit met DeBusSpecialist

Wanneer je een dagje uit gaat met een touringcar van DeBusSpecialist wordt alles zo geregeld dat er geen enkel omkijken meer naar is. De touringcars zijn bijvoorbeeld altijd comfortabel, representatief en veilig. Dat geldt trouwens ook voor de chauffeurs. Veiligheid staat altijd voorop. De chauffeurs moeten dan ook regelmatig op cursus of bijscholing. Ze nemen geen enkel risico en kunnen met elke groep die ze vervoeren omgaan. Ook met duurzaamheid wordt er rekening gehouden. Hoewel er nog geen elektrische touringcars op de markt zijn, rijden de bussen van de busspecialist wel CO2-arm of CO2-beperkt. De taxibusjes rijden op groen gas en de gewone taxi’s zijn zelfs helemaal elektrisch! 

Personeelsfeest of bedrijfsuitje

Met de huur van een touringcar wordt het een stuk gemakkelijk gemaakt om een personeelsfeest of bedrijfsuitje te organiseren. Alle medewerkers worden gemakkelijk vervoerd naar de plaats van bestemming en later op de avond weer netjes teruggebracht naar het beginpunt. Dat betekent dat alle medewerkers rustig een wijntje of biertje kunnen drinken, er hoeft namelijk niet meer gereden te worden. In de bus geniet iedereen van een comfortabele en zorgeloze rit, zodat zelfs dit deel van de dag of avond een sfeervol onderdeel van het programma wordt!

VIP touringcar

Meer luxe nodig? Dan is het ook mogelijk om een VIP touringcar te huren. Bij deze touringcar is het mogelijk om zelfs de buitenkant aan te passen. Bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam of leuke andere tekst. Aan de binnenkant komt deze luxe touringcar met een koffie- en theebar, koelkast dvd-speler, airco, toilet en zijdelings verstelbare stoelen voor extra brede plekken. Het is zelfs mogelijk om de stoelen in treinzit met een tafeltje ertussen op te stellen. Smaakvol vervoer dus! Ook de chauffeur zal hierbij een uitstekende gastheer of gastvrouw zijn.