Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Ervaringen Side Skirts Installatie op Volkswagen Tiguan 1.4

Ik ervoer het als een quick win eigenlijk. Mijn doel was namelijk om het uiterlijk van mijn VW op snelle, goedkope en stijlvolle wijze nieuw leven in te blazen. Een prettige ontmoeting met zogenaamde side skirts.

Kijk ik ga al een tijd lang mee in de car tuning en styling wereldje. Ik heb al nieuwe verlichting laten installeren, we hebben Eibach veren geïmplementeerd en de Zweedse Simons uitlaten zorgen voor een heel tof geluid, echt genieten.

Maar dat heeft allemaal veel gekost. Zowel qua geld, car tuning is niet bepaald een goedkope hobby om er op na te houden. Als tijd, je moet die dingen ook nog eens gaan installeren. Daarom was ik nu op zoek naar een styling aanpassing die meer toegankelijk is.

Tijdens het ronkijken in magazines en blogs kwam ik uit op side skirts. Die heeft mijn VW nog niet, ik vind ze er gelikt uit zien en het lijkt me dus wel wat. Ik zag dat Carstyle goedkope side skirts aanbied. Mijn keus viel op een mooie fiberflex variant.

Details van die zaak:
Carstyle.nl | Carstyle Automotive
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk            
Telefoon: 046 436 2744

Zij hebben gratis verzending en uitstekende service kan ik je vertellen. Dat is voor mij de belangrijkste punten van een onderneming om zaken mee te doen. Nu ik toch aan rondkijken ben kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Mijn auto zou best ook wel een nieuwe grill kunnen gebruiken. Gelukkig vond ik hier goedkope VW grillen. Dus die ging ook in het winkelwagentje.

Nu heb ik beide voorwerpen in huis. Ik ga het laten installeren door een lokale auto garage. Al met al, voor minder dan 300 Euro toch weer een leuke upgrade aan mijn auto. Het bewijst dat wanneer je slim zoekt en handelt, je toch aan car styling kunt doen.