Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Extra bagageruimte nodig?

Heb je extra bagageruimte nodig voor de vakantie, wintersport of misschien wel een verhuizing? Of zou je graag fietsdragers willen huren voor een weekendje fietsen in het buitenland? Wanneer je een fietsdrager of dakkoffer aan moet schaffen hiervoor ben je veel geld kwijt. Dat is zonde, want vaak gebruik je dit soort dingen waarschijnlijk niet. Een veel goedkopere optie is dan, om een fietsdrager of dakkoffer te huren. Hierdoor ben je veel minder kwijt, heb je geen problemen met de opslag en de montage én weet je dat het product veilig is.

Dakkoffer verhuur voor de auto

Het huren van een dakkoffer is ontzettend handig. Niet alleen wanneer je op vakantie gaat of gaat kamperen, maar bijvoorbeeld ook als je op wintersport gaat. Huur je een dakkoffer van 400 liter of meer, dan kunnen hier met gemak de ski’s of snowboards in liggen. Zo hou je meer ruimte over in de auto voor de andere spullen. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen, of een weekend naar familie toe gaat is deze koffer ideaal. Zeker wanneer het familie is aan de andere kant van het land, en je een aantal spullen mee wilt nemen is het fijn wanneer dit in een dakkoffer geplaatst kan worden zodat je alle ruimte in de auto vrijhoudt voor het gezin.

Fietsdragers huren

Ook het huren van fietsdrager is ideaal, zeker wanneer jullie graag lange afstanden fietsen. Door een fietsdrager te gebruiken kun je namelijk nieuwe plekken ontdekken waar je prima met de auto heen kan rijden. Dit zorgt ervoor dat jullie het hele weekend kunnen genieten van nieuwe natuur, nieuwe plaatsen en dus nieuwe herinneringen kunnen maken samen. Na de huurperiode breng je de dragers weer terug en hoef je geen opslag te regelen hiervoor, wat ook weer scheelt in de garage of schuur.

 

https://g.page/dakkoffers-oosterhout?share