Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Fotograaf Zwolle in een Proper car!

Fotograaf Zwolle weer terug in z’n 110 !

 

Het was een begrip in Zwolle en omstreken. De fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie reed altijd rond in z’n blauwe Land Rover 110 totdat hij naar Engeland verhuisde en het vak tijdelijk vaarwel zegde.

 

Het gezin is inmiddels weer neergestreken in de gemeente Raalte en na 7 jaar ongebruikt te zijn rijdt de blauwe 110 weer. In Heino 9dichtbij zwolle) heeft de fotograaf een nieuwe fotostudio ingericht voor product en reclamefotografie. Verder is de fotograaf gespecialiseerd bedrijfsfotografie, interieurfotografie en portretfotografie. Rondrijden in z’n Land Rover en verschillende opdrachten op lokatie uitvoeren is voor hem natuurlijk een prima combinatie.

 

Fotograaf Zwolle – Raalte

 

In de regio Raalte heeft de fotograaf naamsbekendheid gekregen door het fotowerk dat hij leverde aan bekende lokale uitgaven als de Roalter Wind en Hoezo Heino. Ook fotografeert hij voor Salland Wonen, de gemeente Raalte, Olst-Wijhe ern de provincie Overijssel. De fotostudio in Heino is inmiddels een plek geworden waar vele Sallandse families zich wat speelser en moderner laten fotograferen dan wat ze tot dan toe in de regio gewend waren. De studio is ook de aangewezen plek voor nadere kennismaking voor een bruidsreportage.

 

Gelukkig brengt het werk voor vakbladen en de interieurfotografie de fotograaf ver buiten de regio Zwolle, zodat de good old Landy voldoende warme kilometers kan maken!

https://www.studiovhf.com/blog/2018/12/25/eindejaarsblogje-met-orginele-titel