Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe bescherm je je vrachtwagen tegen herfstweer?

Met de komst van de herfst liggen er nu meer bladeren, vocht en vuil op de wegen. Toch gaat het werkende leven onverminderd door. Als vrachtwagenchauffeur moet je nog steeds door heel Europa reizen, wat het risico met zich meebrengt dat je vrachtwagen sneller vies wordt. Om je truck te beschermen tegen vuil en opspattend water, kun je overwegen om een nieuwe spatlap op je voertuig te monteren. Zo’n spatlap zal je kussens van alcantara-stof niet beschermen, maar wel de buitenkant van je truck. Maar waar kun je eigenlijk goede spatlappen kopen? In dit artikel lees je meer over Truckjunkie, dé shop voor liefhebbers van vrachtwagens en vrachtwageneigenaren.

Waar is een spatlap voor?

Een spatlap is een onderdeel dat je op je truck aanbrengt om die te beschermen tegen opspattend vuil en water. Spatlappen worden doorgaans vervaardigd uit rubber of kunststof en kunnen eventueel het logo of merk van de fabrikant dragen. Vrachtwagenchauffeurs geven vaak een persoonlijk tintje aan hun truck door de spatlappen te laten voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking, wat niet alleen hun truck een persoonlijke uitstraling geeft, maar in sommige gevallen ook nog eens als vorm van bedrijfsreclame dient.

Vrachtwagenaccessoires kopen bij Truckjunkie

Truckjunkie – een populaire webshop voor vrachtwagenliefhebbers – biedt een uitgebreid assortiment aan vrachtwagenaccessoires waarmee je je truck naar jouw smaak aanpast. Of je nu achter het stuur van een Scania, Volvo, DAF of een ander merk vrachtwagen zit, de accessoires van Truckjunkie zullen ongetwijfeld indruk maken. Op de Truckjunkie-website kun je niet alleen praktische spatlappen vinden, maar ook stijlvolle stickers waarmee je je spatlappen in een handomdraai opleukt. Met een exclusieve Truckjunkie-sticker laat je zelfs zien dat je volledig toegewijd bent aan de trucker-levensstijl!

Waarom kiezen voor Truckjunkie?

Dankzij het originele en veelzijdige assortiment aan vrachtwagenaccessoires van Truckjunkie kun je jouw vrachtwagen volledig naar eigen wens aanpassen. Bovendien staat Truckjunkie garant voor snelle levering, zodat je zo snel mogelijk van je aankopen kunt genieten. Als extra voordeel heb je veertien dagen bedenktijd zodat je zorgeloos kunt winkelen. Aarzel daarom niet langer: geef je vrachtwagen een upgrade en bestel vandaag nog spatlappen en stickers in de webshop van Truckjunkie.