Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe vaker hoe beter

Aan de ene kant wordt er tegen mensen gezegd dat ze zichzelf moeten zijn en zich niet zoveel van hun omgeving moeten aantrekken. Aan de andere kant vinden mensen het belangrijker dat ze status hebben bij andere mensen. Wat de inhoud van deze status is, kan per persoon verschillen, maar bijna iedereen schikt zich naar een bepaald maatschappelijk beeld net welk maatschappelijk beeld er op dat moment heerst.

Een van de maatschappelijk gedragen punten van het maatschappelijke beeld van vandaag is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg hebben mensen die er volgens dat beeld uitzien minder kansen in hun carrière dan mensen die wel aansluiten bij het huidig maatschappelijk beeld. Zo wordt van vrouwen verwacht dat ze er jong en aantrekkelijk uitzien, zodat jonge mensen meer en betere kansen hebben op een goede carrière. Dit beeld veranderd alleen wel door de jaren heen en zal niet zo blijven als die nu is.

Er goed uitzien is belangrijk omdat mensen die er goed uitzien meer kans hebben op het krijgen van bepaalde posities, dat is dan ook de reden waarom vrouwen en mannen er goed uit willen zien. Voor vrouwen is dit dan ook de reden waarom ze aan plastische chirurgie doen. Geluiden dat dit nonsens is kloppen niet omdat iedereen weleens kijkt naar het uiterlijk van iemand als er bijvoorbeeld verder geen verschil is tussen twee kandidaten.

Zo komt het dat vrouwen het belangrijk vinden om er jong en aantrekkelijk uit te zien. Zo zijn borstvergrotingen en ooglidcorrecties en borstvergrotingen er populair onder vrouwen. De ooglidcorrectie kosten zijn net als de borstvergroting kostprijs de laatste tijd daarom erg afgenomen. Dat heeft voornamelijk te maken met dat artsen steeds beter worden in het uitvoeren van de behandeling. Belangrijker echter is dat mensen zich tevreden voelen met wie ze zijn.

http://faceland.nl/