Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe verkoop ik mijn auto aan de Sloop?

Hoe verkoop ik mijn auto aan de Sloop?

Autosloperij SSN beantwoordt stap voor stap al uw vragen hier.

  • Als eerst belt of mailt u de autosloperij SSN ( sloopservice Nederland ) voor een afspraak.

Welke informatie moet ik doorgeven?

  • Wij vragen het liefst de kenteken gegevens van uw auto. Uw gegevens zoals naam en telefoon nummer zijn van groot belang en eventueel foto’s van uw sloopauto.

Waar en wanneer wordt mijn sloopauto opgehaald?

  • Nadat wij een mail of een telefoon van u hebben ontvangen sturen wij een chauffeur met een oprijwagen op de afgesproken tijdstip en adres. Vervolgens brengt onze chauffeur een bod uit en als u daarmee akkoord krijgt u ter plekke uw contant geld.

Zijn er kosten verbonden voor het laten ophalen van mijn sloopaut?

  • In tegendeel zoals de meeste autosloperijen dat wel doen brengen wij GEEN kosten in voor het ophalen van uw sloopauto en dat in geheel Nederland!

Wat is mijn sloopauto waard?

  • De waarde van uw sloopauto hangt van verschillende zaken af zoals: Hoeveel ijzer en aluminium uw sloopauto bevat en/of het nog wel recyclebaar is. Daarom geven wij aan de telefoon altijd een richtprijs die kan oplopen tot wel €500,-.

Moet ik zelf mijn sloopauto afmelden bij de R.D.W. ?

  • Tegenwoordig gaat het allemaal een stuk gemakkelijker, wanneer u akkoord gaat met de bod van de chauffeur krijgt u naast uw contant geld ook gelijk uw R.D.W. vrijwaring. Dus dat houdt in dat uw sloopauto systematisch wordt afgemeld bij de R.D.W.

Hoe zet ik mijn autoverzekering stop?

  • Nadat u de vrijwaringbewijs heeft gekregen kunt u contact opnemen met uw autoverzekeraar en doorgeven dat uw auto is verkocht. In de meeste gevallen moet u de vrijwaringbewijs opsturen naar uw verzekeraar.

Wist u dat..?

  • Wist u dat u ook een goed bijdrage houdt aan de milieu? Dus u pleegt een goede daad en ontvangt ook nog eens een goed bedrag voor in uw portemonnee.

Dus waar wacht u nog ? Bel of mail vandaag nog en verkoop uw sloopauto binnen liefst twee uur!

SloopService Nederland hoopt u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en snel van dienst te zijn !

http://www.sloopservice-nederland.nl/