Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Huur een prachtige trouwauto voor uw huwelijksdag

Huur een prachtige trouwauto voor uw huwelijksdag

Stappen jullie eerdaags in het huwelijksbootje? Dan zijn er waarschijnlijk een hele hoop zaken die geregeld moeten worden. Een mooie trouwlocatie, een BABS, trouwkleden, uitnodigingen voor de ceremonie, getuigen, muziek voor tijdens het feest en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar vergeet niet om ook een mooie trouwauto te regelen die jullie op komt halen en naar de festiviteiten kan brengen! Bij Trouwautosverhuur.nl kun je terecht voor de meest unieke en mooie trouwauto’s. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de mogelijkheden.

Een unieke dag

Een trouwdag is een unieke en zeer persoonlijke gebeurtenis. Daarom is het slim om vooraf goed na te denken over hoe jullie ideale dag er uit gaat zien. Op welke locatie willen jullie trouwen? Wie nodigen jullie allemaal uit, maar ook: hoe gaan we naar ceremonie toe. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in je eigen dagelijkse auto naar de ceremonie te rijden, maar het is natuurlijk veel mooier om voor deze unieke gelegenheid een prachtige trouwauto te huren!

Uniek aanbod trouwauto’s

Bij trouwautosverhuur.nl beschikken ze over een groot aantal unieke trouwauto’s. Zo hebben ze een perfect onderhouden Ford Mustang Cabrio uit 1967 staan. Of wat dacht je van een Cadillac Deville uit 1959. Naast deze klassieke trouwauto’s beschikt trouwautosverhuur.nl ook over hele gave sportieve auto’s zoals een Ferrari 360 Modena Spider uit 2004 of een Dodge Charger SRT8 Superbee uit 2009. Van Klassiekers, tot moderne sportauto’s en van cabrio’s tot toffe foodtrucks. Vrijwel alles is mogelijk.

Een trouwauto hoeft niet duur te zijn

Dat niet iedere trouwauto super duur hoeft te zijn, weten ze bij trouwautosverhuur.nl. Daar verhuren ze ook een aantal betaalbare trouwauto’s. Zo kun je bij hun al een hele gave Bentley MK VI huren voor slechts €170 voor 2 uur. Of wat dacht je van een klassieke Volkswagen Kever Cabrio voor slechts €375 voor de hele dag. Zo is het huren van een trouwauto voor iedereen een goede mogelijkheid.

https://www.trouwautosverhuur.nl/