Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Kies voor de complete autoservice Uithoorn

Voor reparatie en onderhoud aan uw auto kun je kiezen voor autoservice Uithoorn. Wij hebben jarenlange ervaring met elk automerk en wij bieden u de service aan die u bent gewend van een deskundig autobedrijf.  Als u uw auto goed laat onderhouden en kiest voor autoservice Uithoorn gaat deze veel langer mee. Elk automodel is anders en vraagt specifiek onderhoud. Autoservice Uithoorn  bestaat onder andere uit APK keuringen, diverse onderhoudsbeurten, aircoservice, banden, remmenonderhoud en natuurlijk storingsdiagnose. Met onze kennis en ervaring zijn lastige storingen een uitdaging, die we graag voor u oplossen.

Heeft u schade aan de auto?

Naast auto reparaties kunt u voor alle soorten autoschade ook gebruik maken van autoservice Uithoorn. Wij zorgen voor een juiste oplossing en mocht het nodig zijn kunnen wij u een leenauto aanbieden. Daarnaast werken wij  nauw samen met erkende schadeherstelbedrijven om grote en kleine schades aan uw auto te herstellen. Kleine beschadigingen aan zowel de binnen- als buitenkant van de auto kunnen wij in ons bedrijf met de juiste deskundigheid zo goed mogelijk verhelpen.  Heeft u grotere schade, dan kan het wellicht iets langer in beslag neen, maar we doen er alles aan om uw auto weer als nieuw af te leveren.

Een aantal zekerheden

Autoservice Uithoorn staat voor vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Een team van specialisten zorgt ervoor dat uw auto het gehele jaar door in topconditie verkeerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daar komt bij dat wij het laagste werkplaatstarief hanteren in de regio. Bij ons kunt u als particulier én bedrijf terecht met elk merk auto. Van APK tot koppakking en van een nieuwe auto tot occasion. Wij maken het allemaal waar tegen zeer scherpe prijzen. Met de autoservice Uithoorn bent u verzekerd van de beste service en resultaten. Wilt u graag advies en geholpen worden? Maak dan een afspraak of neem contact met ons op.