Kleine autoschade laten repareren zonder gedoe!

Bij kleine autoschade als putje, krassen of steenslag denken mensen vaak dat de reparatie ervan een hoop gedoe is. En bovendien kostbaar. Daarom stellen ze het uit of laten ze er helemaal niets aan doen. Zonde, want kleine autoschade kan verergeren waardoor reparatiekosten op een later moment alleen maar hoger uitvallen. Daarom is het verstandig om dit soort kleine autoschades direct te laten repareren. Bij Meldschade Online kan dit heel simpel en vaak ook tegen lage kosten.

Reparatie van kleine autoschade via Meldschade Online: snel & eenvoudig 

Mensen zien op tegen het laten repareren van hun auto. Zeker als het gaat om wat kleine oneffenheden. Toch is het zonde als je auto putjes, krassen of deukjes heeft. Het doet af aan het uiterlijk van de auto en de waarde neemt af. Men verwacht dat het laten repareren van de auto een kostbare zaak is en dat je er een werkdag of langer voor op moet geven. Sterker nog, sommigen denken zelfs dat ze een week zonder auto zitten.

Laat je de kleine autoschade repareren bij Meldschade Online dan heb je hier gelukkig niet mee te maken. Want bij Meldschade Online wordt de auto bij je thuis opgehaald en zo snel mogelijk weer bij je afgeleverd. In topconditie natuurlijk. En omdat er gebruik gemaakt wordt van de modernste reparatietechnieken kunnen de herstelkosten laag worden gehouden.

Hoe autoschade melden?

Heb je kleine autoschade? Dan doe je er verstandig aan om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Op Meldschade Online kun je jouw autoschade melden:

  1. Stuur foto’s met WhatsApp,
  2. Ontvang direct een offerte op maat,
  3. Na akkoord wordt de auto bij je opgehaald
  4. Na reparatie wordt de auto in perfecte staat afgeleverd
  5. Snel. Simpel. En zonder gedoe!

Kleine autoschades worden snel en professioneel gerepareerd

Meldschade Online gebruikt de nieuwste reparatietechnieken waardoor reparaties sneller en eenvoudiger kunnen worden uitgevoerd dan voorheen. Hierdoor zijn de herstelkosten van dit soort kleine autoschades een stuk lager zijn dan vroeger. Deukjes en putjes waarbij de lak nog intact is worden eruit gemasseerd. Spuitwerk hoeft er dan niet aan te pas te komen.

Wanneer er wel sprake is van lakschade, dan wordt dit hersteld middels spot-repair. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat de herstelwerkzaamheden zich concentreren op het beschadigde deel van de auto. Heel anders dan vroeger, want toen werd de auto nog (deels) uit elkaar gehaald.

Kosten van reparatie kleine autoschade

Het laten repareren van kleine schades aan je auto als deukjes, krasjes en putjes kosten ca. 200 – 300 euro wanneer je het bij een professioneel schadebedrijf als Meldschade Online. Deze professionele schadehersteller beschikt over het modernste apparatuur om kleine autoschades onzichtbaar weg te werken. Wil je jouw auto laten repareren zonder gedoe en zonder dat het jou tijd kost, dan haalt Meldsschade Online de auto voor de deur bij je op en krijg je vervangend vervoer. Nadat de auto weer volledig gerepareerd is, wordt deze op het afgesproken moment netjes bij je afgeleverd.

Zelf de schade aan de auto betalen? Of schakel je de verzekering in?

Bij kleine autoschade is het meestal slimmer om de kosten van de herstelwerkzaamheden te zelf betalen. Juist omdat de kosten laag zijn, is het ongusntig om het door de verzekeraar te laten betalen. Wanneer zij de kosten betalen zal je verzekeringspremie omhoog gaan waardoor je nog maandenlang onnodig hoge kosten betaalt. Daarom is het veel verstandiger om dit soort kleine autoschade uit eigen zak te betalen.

Blijkt de autoschade toch wat gecompliceerder te zijn wat niet met smart- of spot-repair kan worden opgelost, dan is voordeliger om wel je autoverzekering aan te spreken. Weet je niet precies waar dat omslagpunt ligt? Neem dan contact op met Meldschade Online. Omdat wij niet afhankelijk zijn van verzekeraars kunnen wij een objectief advies geven en weet je wanneer je beter de schade zelf kunt betalen, of dat je dit via de verzekering speelt.

Meldschade Online voor kleine autoschade

Autoschadebedrijf Meldschade is gespecialiseerd in kleine autoschades. Niet alleen lossen ze de schade voordelig en onzichtbaar op, maar met hun haal- en brengservice hoef je zelfs de deur niet meer uit om je auto naar het service repair center te brengen. En omdat Meldschade landelijke dekking heeft, wordt de auto direct voor de deur opgehaald en zo snel mogelijk weer afgeleverd. Is vervangend vervoer nodig? Dan wordt dit ook direct geregeld. Trouwens, het melden van autoschade bij Meldschade is ook heel eenvoudig, want als je schade hebt, maak je enkele foto’s, verstuurt deze met WhatsApp en ontvang je direct een offerte online. Weten hoe meldschade werkt? Kijk dan op de website van Meldschade Online.

https://meldschade.online/kleine-autoschade/

Comments are closed