Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Koop je autobanden goed en veilig online

Je rijdt veel kilometers in je auto, zowel zakelijk als voor privédoeleinden. Je vertrouwt niet alleen op je eigen stuurmanskunsten, maar ook op de kwaliteit van je auto en alle onderdelen. Terecht besteed je veel aandacht aan onderhoud. Regelmatig check je je bandenspanning en meet je de profieldiepte van je autobanden. En je weet dat het voor je eigen veiligheid en die van de overige weggebruikers is, dat je op tijd je banden vervangt. En als die tijd weer aangebroken is, waar ga je dan je nieuwe banden kopen?

 

Je koopt niet zomaar een band

Als je banden wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar je op let. Allereerst kijk je naar het type band dat je wilt kopen. Heb je nieuwe zomerbanden of winterbanden nodig, of kies je voor een handige all seasonband? Als je niet te vaak in landen komt met echt winterse omstandigheden, is die laatste een goed compromis.

Hoeveel kilometers maak je jaarlijks? Hoe meer je rijdt, hoe groter de slijtage aan je banden. Zeker bij intensief gebruik is het goed om juist banden te kopen van een A-merk. Banden van een A-merk als Continental of Vredestein slijten aanmerkelijk minder en geven je door hun lage rolweerstand ook aan aanzienlijke besparing op je brandstofkosten. Ze kosten meer, maar als je veel op de weg bent, bereik je sneller een break-even punt.

Als je banden aan vervanging toe zijn, moet je er wel voor zorgen dat je volgende banden over de exacte maten beschikken als je oude, zeker als je niet alle banden tegelijk vervangt. Wat doe je? Laat je het over aan je garage, of ga je zelf nieuwe banden kopen en de oude vervangen? Zou je dit veilig en betrouwbaar online kunnen doen, wanneer het jou uitkomt?

 

Veilig online banden kopen bij Banden-Online-Bestellen

De leverancier bij wie je volledig vertrouwd banden online kunt aanschaffen, moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Volledige transparantie wat betreft productspecificaties; jij wilt immers exact weten wat de maten van een band zijn, van welke fabrikant het afkomstig is en of je leverancier ze op voorraad heeft en snel kan leveren.

Banden-Online-Bestellen voldoet hier volledig aan. Van elk type band geven we de exacte maten op én onze actuele voorraadpositie. Heb je geen zin in bijkomende kosten achteraf? Banden kopen via Banden-Online-Bestellen betekent levering inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

http://www.banden-online-bestellen.nl