Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Laat u uw boot of caravan ophalen of neemt u deze zelf mee naar uw vakantiebestemming

Boten of caravans vervoeren is lastiger dan u denkt. Zo dient u het voertuig op een aanhanger te takelen, is de maximale snelheid op de snelweg nog maar 90 km per uur en bent u als deelnemer van het verkeer minder wendbaar. Hierom zou u er ook voor kunnen kiezen om ontspannen op vakantie te gaan en het verplaatsen van uw voertuig uit te besteden aan mensen die hierin gespecialiseerd zijn. U verteld gewoon naar welke bestemming uw voertuig moet en wij van Marthijs services regelen het voor u!

Wij van Marthijs services kunnen u een aantal opties met onze vervoersdienst bieden:

Uw boot of caravan op eigen trailer transporteren

Indien uw boot of caravan al op een eigen trailer staat, kunnen wij dit voertuig halen en naar uw vakantiebestemming brengen of iedere willekeurige plek wat uw voorkeur heeft. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het in en uit het water halen van boten. Zodat u meteen kunt genieten van een boottocht!

Vervoer van uw voertuig met een open aanhanger

Wij beschikken over een eigen open aanhanger. Hiermee kunnen we allerlei auto’s of goederen (zoals: tegels, hout en kleine machines) vervoeren naar de plaats van bestemming. Het maximale gewicht van deze open aanhanger is 3500 kg (totaal aanhanggewicht = 3500 kg).

Voor dit type is in 2016 een multifunctionele aanhanger gebouwd. Deze beschikt over extra lange rijplaten, afneembare kleppen en een elektrische lier. Hierdoor is er een mogelijkheid dat de lading kan uitsteken, binnen de gestelde norm.

Vervoer met boottrailer

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van boten, dankzij de opgedane praktische kennis en ervaring én door de samenwerking met de trailerbouwer Pega te Barendrecht. Hierdoor kan Marthijs services veel verschillende type boten vervoeren, zelfs zeilboten, hierdoor kunnen wij iedere bootliefhebber van dienst zijn.

 

  • Boten met een heckdrive en bbm kunnen geladen en vervoerd worden net als boten met een apart roer en vaste schroef. Deze eerste boottrailer kan ook aangepast worden tot zeilboottrailer. Dit, dankzij de hoge en lage traploos instelbare steunpoten met een scharnierend kussenset. Hiermee kunnen wij gemakkelijk en veilig een zeilboot laden.
  • Onze tweede boottrailer is ook een aangepaste variant van de tandemassige 2700 Pega V-Liner. Deze trailer is geschikt om boten met een lengte tot ongeveer 7 meter en een massa tot 2000 kg te vervoeren. Deze trailer lijkt op de 3500 met betrekking tot instelbaarheid en opbouw.
  • De derde boottrailer is een enkelassige trailer. Deze is geschikt voor boten tot 7 meter en een gewicht tot 1200 kg.

 

Tot slot kunnen wij ook goederen vervoeren met een gesloten aanhanger. Bijvoorbeeld voor goederen die beschermd dienen te worden (bijvoorbeeld uw inboedel). Het laadvermogen van deze aanhanger is maximaal 2000 kg. Omdat deze aanhanger een laadklep heeft (inclusief aanwezige steekwagen) kunt u de vracht ook eenvoudig naar binnen rijden.

https://marthijs-services.nl/