Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Met deze laadkabel heb je nooit een lege Volkswagen Golf GTE

Elektrische wagens winnen voortdurend aan populariteit. De auto’s stoten namelijk geen schadelijke stoffen uit en zijn dan ook erg goed voor het milieu. Zeker als je groene stroom gebruikt, is de impact op het klimaat miniem. Rijden op elektriciteit is verder ook heel wat goedkoper dan rijden op benzine of diesel. De auto thuis of op het werk opladen, is ongeveer de helft goedkoper dan het voltanken van een wagen. Bovendien is ook het onderhouden van een elektrische auto goedkoper. Een elektrische motor heeft namelijk minder bewegende delen en de kans op slijtage is dan ook aanzienlijk kleiner.

De vernieuwde Volkswagen Golf GTE

Omdat elektrische wagens enorm veel voordelen met zich meebrengen, brengen alle bekende automerken steeds nieuwe en beter ontwikkelde modellen op de markt. Zo heeft Volkswagen onlangs de nieuwe Golf GTE uitgebracht. Met dit innovatieve model kan u ontzettend veel uitstootvrije kilometers afleggen. De Volkswagen Golf GTE is dan ook erg goed voor het milieu. Verder heeft deze sportieve plug-in hybride een capaciteit van wel 8,8 kWh en een laadvermogen van 3.7 kW. De wagens worden opgeladen met een type 2 kabel die kan laden op 1-fase 16A en hebben via een stopcontact ongeveer vijf uur nodig om op te laden. Sommige laadpalen benutten de capaciteit van de Volkswagen Golf GTE echter optimaal en verminderen de oplaadtijd dan ook aanzienlijk.

Een laadkabel voor de Volkswagen Golf GTE

Om de Volkswagen Golf GTE snel op te laden, hebt u een stevige en veilige laadkabel voor de Volkswagen Golf GTE nodig. Bij Accu-Machine.nl vindt u een ruim en gevarieerd assortiment aan laadkabels met een type 2 aansluiting. Al onze kabels zijn weerbestendig en beschikken over het CE-keurmerk. Bovendien heeft elke kabel een hoogwaardige aansluiting en een zeer stevige mantel. De laadkabels van Accu-Machine.nl zijn van de beste kwaliteit en zijn dan ook ideaal om uw Volkswagen Golf GTE op een efficiënte manier op te laden.

Laadkabels koopt u best bij Accu-Machine.nl

Accu-Machine.nl is een specialist in elektrisch rijden en we hebben dan ook een mooie collectie laadkabels samengesteld. Naast laadkabels voor de Volkswagen Golf GTE beschikken we over kabels voor de meeste bekende automerken. We hebben onze website erg duidelijk ingedeeld, zodat u meteen ziet welke kabels voor welke elektrische wagens geschikt zijn. Bovendien zijn alle kabels van een uitstekende kwaliteit en krijgt u minstens 12 maanden garantie op al onze producten.

Bent u op zoek naar een gepaste laadkabel voor uw auto? Kijk dan nu op Accu-Machine.nl voor het volledige aanbod en kies snel en eenvoudig een geschikte kabel uit!

https://www.accu-machine.nl/laadkabels/laadkabel-voor-volkswagen/laadkabel-voor-volkswagen-golf-gte/