Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Ook de Nissan Juke 2e hands uitvoering mag er nog zeker zijn

Prachtig eigenlijk. Vorig jaar werd de nieuwste Nissan Juke Coupé Crossover gepresenteerd. Tijdens de presentatie werd gesproken over de fraaie designaccenten, het gedurfde uiterlijk, de strakke lijnen en het lage verbruik van de auto. Ook was er aandacht voor het geringe windgeluid dat je in je Nissan Juke hoort.

In de kern is de Nissan Juke niets veranderd

Eigenlijk zijn al deze loftuitingen ook van toepassing op de Nissan Juke 2e hands uitvoering, want in de kern is de nieuwste Juke nog dezelfde auto als de Nissan Juke 2e hands uitvoering. Want ook toen was er sprake van een zeer gedurfd design, viel de Nissan Juke op door het lage verbruik en de strakke lijnen. Nissan heeft heel erg goed begrepen dat de Juke aan deze aspecten haar populariteit dankt en heeft de kernwaarden van de auto steeds slechts minimaal aangepast. Dat is precies de reden waarom de Juke zo herkenbaar is en waarom de compacte SUV ook zo populair is. In een Nissan Juke rijd je in een opvallende auto, die uitstraling koppelt aan functionaliteit. Zo beschikt de Nissan Juke in 2e hands uitvoering en als Crossover Coupé toch over verrassend veel ruimte en ervaar je in beide gevallen optimaal rijgenot.

Check regelmatig de online autoblogs

Wie een 2e hands Juke wil kopen, moet er als de kippen bij zijn, De auto’s zijn gewild en dus is haast vaak geboden. Voor wie wil weten hoe je nou zorgt dat je altijd op tijd op de hoogte bent van de beschikbare markt, is het goed regelmatig eens een leuke auto blog te lezen. Deze blogs staan boordevol nieuws en auto ideeën. Ook wordt in dergelijke blogs vaak ingegaan op het kopen van een occasion. Doe er je voordeel mee!