Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Parkeren Op De Luchthaven Of Parkeren Bij Luchthavenhotels?

In de afgelopen jaren is er toenemende vraag naar parkeren bij luchthavenhotels en wanneer je parkeren op de luchthaven vergelijkt met parkeren bij luchthavenhotels zijn de redenen vrij overtuigend.

Zorgeloos

Klanten willen een zo zorgeloos mogelijke start van hun vakantie. Door de dag of nacht voor vertrek te reizen, leiden vertragingen vanwege ongelukken of wegwerkzaamheden niet tot het missen van je vlucht of tot irritatie.

Klanten bepalen hun eigen schema

Klanten organiseren steeds vaker hun eigen reizen in plaats van gebruik te maken van samengestelde vakanties, en verblijf in een hotel wordt gezien als onderdeel van de vakantie.

Kosten Op De Luchthaven

De tarieven voor parkeren op de luchthaven van Schiphol en Eindhoven zijn bijzonder hoog, met name in het hoogseizoen waarbij er altijd meer parkeerplaatsen zijn dan er vraag is. Parkeren buiten de luchthaven om is vele malen goedkoper, maar een onvermijdelijk gevolg daarvan is dat ze sneller vol zijn dan de duurdere parkeerplaatsen op de luchthaven.

Prijs

Het verschil in prijs tussen parkeren op de luchthaven en Parkeren bij luchthavenhotels is aanzienlijk kleiner geworden. Jarenlang werd parkeren bij luchthavenhotels als te duur beschouwd en was dit aan slecht een kleine groep mensen besteed. Zakenlui die regelmatig naar het buitenland afreisden behoorden tot de eersten die gebruik maakten van deze dienst en zij hebben dit uitgebreid naar hun persoonlijke vakanties. Hotels zijn meestal rustig in het weekend en vakantiegangers die op een vrijdag, zaterdag of zondag overnachtten waren een welkome bron van inkomsten.

 Parkeerterrein op de Luchthaven en Hoteldiensten

Het grote struikelblok was wat er gedaan moest worden met al die auto’s. Hotels willen dat hun gasten overnachten en vervolgens weer met hun auto’s vertrekken. Zij beschikten niet over de ruimte om auto’s tot wel 16 dagen te laten staan en tegelijkertijd dagelijks nieuwe klanten te ontvangen. Wilt u zorgeloos parkeren terwijl u op vakantie bent? Voor meer informatie over parkeren op airport Eindhoven is er eazzypark.nl

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de situatie zal de auto bij het hotel blijven staan en zul je van daaruit worden vervoerd, of je verblijft de nacht voor je vertrek in het hotel en reist in de ochtend een korte afstand naar het hotel.

Voor een uitstekende keuze van parkeren op het vliegveld van Eindhoven kunt u www.eazzypark.nl bezoeken.