Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool in Delft en Westland uitkiezen

Ben je woonachtig in de regio Delft, Den haag en Westland? Ben je op zoek naar een rijschool met kwaliteit die toch goedkoop is? Neem dan even een kijkje bij Rijschool Delft. Rijschool Delft heeft examengerichte rijlessen waarmee ze een hoog slagingspercentage behalen. De vriendelijke instructeurs helpen je door de rijlessen heen met een persoonlijke begeleiding van A tot Z. 

 

Coronaproof leren rijden

De rijlessen zijn volledig coronaproof. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Dit is natuurlijk erg van belang, mits we allemaal terug willen naar de goede oude tijd zonder corona en maskers. Wij willen zo snel mogelijk onze leven weer zoals het was doorleven, waardoor het belangrijk is dat er aan deze regels worden gehouden. 

 

Thuis opgehaald en afgezet

Bij sommige rijscholen moet je voor de rijlessen naar de rijschool reizen. Dit kost je tijd en moeite. Bij Rijschool Delft hoeft dit gelukkig niet. Je wordt netjes thuis opgehaald en weer afgezet. Bovendien kun je er ook opgehaald worden van een ander locatie die je vooraf aangeeft. Zo hoef je dus bijvoorbeeld geen afspraken te verzetten en extra tijd vrij te maken. Dit kan enorm handig zijn. Het is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring. Ze weten heel goed hoe ze een verschil kunnen brengen in de rijscholenbranche. Zo kun je bijvoorbeeld je rijlessen volgen in luxe auto’s. Hierbij kun je denken aan een Jaguar, Range Rover, Mercedes, Volvo of een Volkswagen. Allemaal nieuwe en comfortabele auto’s.

Rijopleiding op maat

De één leert wat sneller dan de ander. Ieder mens is uniek en heeft zo ook zijn of haar eigen leertempo. Daar heeft Rijschool Delft iets unieks op gevonden. Je kunt je eigen lespakket samenstellen. Leer je wat sneller dan de gemiddelde? Dan hoef je ook niet meer lessen te volgen dan nodig is en kosten besparen. Neem je toch liever meer tijd dan de gemiddelde? Je kunt meer rijlessen nemen dan de kant-en-klare lespakketten om toch zelfverzekerd je examen tegemoet te gaan. Ook op deze manier kun je kosten besparen. Want als je niet in één keer slaagt voor je praktijkexamen, moet je weer betalen voor een examen en tussendoor weer rijlessen volgen. 

 

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Tegenwoordig mag je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Op je 17e verjaardag kan je al meteen afrijden. Tot je 18e verjaardag kan je dan met een begeleider de weg op. Op je 18e verjaardag kan je dan al direct zelfstandig de weg op. Het is zeker handig om er dan ook direct mee te beginnen, omdat de examens ieder jaar moeilijker worden en met de tijd ook duurder. Wacht er daarom dan ook niet te lang mee en begin direct met een gratis proefles. 

 

Gratis proefles & goedkope rijlessen

Leer je vaste instructeur kennen en verken de auto tijdens de gratis proefles. De rijinstructeur maakt een indicatie van het aantal lessen die je nodig hebt aan de hand van je rijvaardigheid. Daarmee kan je een  lespakket kiezen die het beste bij je past of natuurlijk je lespakket zelf samenstellen. De rijlessen zijn goedkoop en van kwaliteit. Het praktijkexamen van het CBR is inbegrepen in de lespakket. Er zijn geen wachttijden. Je kunt direct starten bij Rijschool Delft.