Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Rotterdam voor goedkope rijlessen

Ben jij woonachtig in de regio Rotterdam en ben je op zoek naar een rijschool waar je goedkoop rijlessen kunt volgen? Dan is rijschool Rotterdam exact wat je zoekt! Bij rijschool Rotterdam hoef je niet veel te betalen voor lessen van kwaliteit. 

 

Goedkope lespakketten

Bij Rijschool Rotterdam kan je rijlessen van kwaliteit volgen tegen lage tarieven. De lespakketten zijn inclusief theorie opleiding, theorie-examen en praktijkexamen. Bovendien wordt er 100% slagingsgarantie aangeboden. Als je zakt voor je examen, wordt  je herexamen door de rijschool vergoedt. Zo zeker zijn zij van zichzelf. Ook wel logisch met een slagingspercentage van 95%. De studenten krijgen daar nog eens extra korting bovenop. Studenten kunnen gebruik maken van de studentenpakket. Je kunt je lespakket betalen in termijnen. Ze zijn hier erg soepel in. 

 

All-round rijschool

Rijschool Rotterdam is de allround rijschool van Zuid-Holland. Je kunt er je auto, motor, scooter, aanhangwagen rijbewijs halen. Ook kun je er terecht voor taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. Het bijzondere aan Rijschool Rotterdam is dat zij hun eigen instructeurs opleiden. Daarom hebben zij de beste instructeurs van heel Zuid-Holland. Ook zijn zij de enige Rijschool in Rotterdam met een eigen terrein voor motorrijles. 

 

Vaste instructeur

Tijdens de rijlessen heb je een vaste instructeur die je een volledig begeleiding geeft. De rijlessen zijn examengericht. Slagen voor je rijbewijs is dankzij de unieke lesmethode makkelijker geworden. Rijschool Rotterdam heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is zonder twijfel de beste rijschool in Zuid-Holland.

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere rijinstructeurs. Ook worden er lessen gegeven in de avonden, in het weekend en zelfs op feestdagen. Hierdoor zijn er geen wachttijden bij demo-opleidingen.nl. Er is altijd wel plek voor een examen. Bij Rijschool Rotterdam kan je direct starten en dit met een gratis proefles.Tijdens de gratis proefles  kun je je instructeur leren kennen. Na je eerste proefrit kun je samen met je instructeur kijken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en aan de hand daarvan kun jij de lespakketten kiezen die het beste bij je past.