Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Schiphol Parkeren

Valet parking: in de omgeving van Schiphol parkeren

De afgelopen jaren zijn er veel aanbieders van goedkope parkeerplaatsen Schiphol bij gekomen in en rond Schiphol. Parkeren is daardoor een stuk goedkoper geworden en het is nu mogelijk om flink te besparen op de onkosten die het parkeren met zich meebrengen. U kunt nu met een beetje goed puzzelen en vergelijken maar liefst 55 procent besparen op de kosten van het rond Schiphol parkeren. Dat laat u zich toch niet een tweede keer zeggen? Valet parking is een goede manier om die 55 procent te realiseren. Hoe dit werkt leggen we hieronder verder uit.

En daarvoor hoeft u niet eens per definitie veel voor te doen. Het is zelfs zo dat rond Schiphol parkeren niet eens betekend dat u van en naar deze plek moet reizen. Met Valet parking is hier aldus geen sprake van. U rijdt rustig op de dag van vertrek naar de vertrekhal van Schiphol. Parkeren is daar geen probleem mits het voor korte duur is. U vindt daar de chauffeur met wie u hebt afgesproken. Dit is de zogenaamde valet. U geeft hem de sleutels en hij parkeert uw auto voor de duur van uw reis. Nadien staat de chauffeur met uw auto weer te wachten bij Schiphol. Parkeren is hierdoor erg voordelig want de auto staat niet op het terrein zelf maar een eindje van de luchthaven af.

Een andere manier van goedkoop parkeren is door bij een van de hotels te overnachten. Dan bent u de volgende ochtend flink uitgerust voor de reis met het vliegtuig. Omdat u gebruik hebt gemaakt van de service van het hotel kunnen zij voor lange duur gratis uw auto daar bewaken en stallen. Vanaf een overnachting kan dit al.

  • Wilt u voordelig uit zijn als u uw auto kwijt moet in de buurt van Schiphol? Parkeren kan op vele plekken, die wij speciaal voor u geselecteerd hebben.
  • Bent u een echte koopjesjager en wilt u graag de goedkoopste optie benutten? Wij zoeken het voor u uit.
  • Wilt u profiteren van flinke kortingen? Boek dan bij ons!

Twijfel dus niet langer en mak vandaag uw reservering nog rond. Daar wordt u sowieso beter van!

Naar Schiphol? Parkeren is niet moeilijk

Uiteraard is het op Schiphol parkeren mogelijk, maar vaak worden hier hoge tarieven voor gerekend. Omdat wij zelf ook vaak tegen dit probleem aanliepen en we klauwen vol euro’s kwijtraakten aan het op Schiphol parkeren van onze auto’s hebben we besloten om een onafhankelijke site in het leven te roepen die de prijzen van alle aanbieders naar wens kan vergelijken. We krijgen een klein bedrag van deze aanbieders dus u kunt onze site geheel gratis gebruiken. Op deze manier kunt u er achter komen hoe u het beste op Schiphol parkeren kunt. Een van de mogelijkheden die we uitgebreid beschrijven op gratisparkerenschiphol.nl is Smart Parking. Hieronder meer over deze handige perspectieven.

Met Smart Parking wordt bedoeld dat u een parkeerbedrijf aan de rand van Schiphol boekt. Die kunt u allemaal vinden op onze site en uw voorkeur kunt u direct benaderen voor een reservering. Nadat u dat gedaan hebt en alle gegevens hebt ontvangen kan de reis beginnen. U rijdt op uw dooie akkertje naar Schiphol. Parkeren van uw auto doet u dan bij de afgesproken parkeerplek. Vanuit daar rijden gratis pendelbusjes heen en weer naar de luchthaven. Deze busjes kunnen binnendoor rijden dus de kans op files is gelukkig nihil. Bij terugkomst staat het busje u ook weer op te wachten en brengt hij u weer terug naar de parkeerplek waar uw auto in dezelfde staat op u staat te wachten.

Het is een erge populaire manier van op Schiphol parkeren. Mensen met een last minute reis komen daarom niet in aanmerking voor deze optie. Vaak zijn ze al volgeboekt. Wees er daarom snel bij zodat u moeiteloos kunt parkeren en dat is een zorg minder voor het reizen.

Er zijn toch ook nadelen

Gaat u een aantal weken naar het buitenland? Is het bijvoorbeeld uw huwelijksreis of zomervakantie? Of hebt u belangrijke business trips voor de boeg? Dan is het wel zo fijn om op Schiphol parkeren zo goedkoop mogelijk uit te laten pakken. De luchthaven zelf biedt een grote overdekte en bewaakte parkeerplaats aan voor mensen die langer dan 2 dagen weg zijn. Dit heet de p3-parkeerplaats. De p1 en 2 parkeerplaatsen zijn voor het korte Schiphol parkeren. Daarom bevindt p3 zich ook verder van de terminal. Dat is geen probleem want er rijden gratis pendelbussen op en af waar u snel op kunt stappen. Een ander voordeel is natuurlijk dat door de langere afstand naar die terminal de prijzen van het gebruik van p3 ook lager zijn dan p1 of p2.

Er zijn vele voordelen van het parkeren in p3. We noemen er een paar om u een goed inzicht te geven van Schiphol parkeren.

  • 24 uur camera bewaking en regelmatige surveillance.
  • Binnen 5 minuten met de snelbus bij de vertrekhal, geheel gratis.
  • Drop off faciliteiten voor passagiers en bagage.

Helaas zit er wel een addertje onder gras bij de p3 voor het op Schiphol parkeren van uw auto. Het is namelijk nogal prijzig. Tenminste, de eerste drie dagen zijn erg prijzig. Die overnachtingen kosten meer dan 50 euro per dag en daarna is het nog maar 6,50. Voor zeer lange tijden is dit absoluut wel rendabel maar als u een week of twee weggaat is het wellicht verstandig om de handige vergelijkingstool te gebruiken waarmee u gratis alle aanbieders van omliggende parkeergarages kunt bekijken. Dit scheelt u enorm in de kosten want er zijn al aanbieders van 5 euro per dag.

http://gratisparkerenschiphol.nl/