Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Sleepdienst nodig? Zo geregeld!

Een sleepdienst regelen is helemaal niet zo moeilijk! Feitelijk komt het neer op het bellen van het juiste telefoonnummer, het klikken van de juiste link of het downloaden van de juiste app. Maar hoe weet je dat je niet teveel betaald en niet te lang hoeft te wachten?

 

Roadguard

RoadGuard’s sleepdienst heeft 24/7 meer dan 800 monteurs klaarstaan en helpt je al vanaf €150 weer op weg! Ook zonder abonnement. RoadGuard haalt de auto zo snel mogelijk op en brengt de auto naar een door jouw gekozen locatie. Gemiddeld zijn ze zelfs onder de 30 minuten bij jouw auto! Is de afstand die de gesleepte auto moet afleggen onder de 25 km, dan kost dat €150, voor elke kilometer die daarbij komt betaal je €4 extra.

 

Hoe werkt het?

Als je een sleepdienst nodig hebt kun je dit gemakkelijk aangeven in de app. Via de app weet je dan ook gelijk hoeveel de reparatie gaat kosten en hoe lang het nog duurt voordat de monteur bij je is. Heb je de app niet? Geen probleem, je kunt de pech ook melden via deze link: https://roadguard.nl/melding-maken.  

 

Veiligheid boven alles

Als je pech hebt, zorg dan dat je de auto zo dicht mogelijk bij de rechter vangrail parkeert. Draai je voorwielen naar de vangrail toe. Vergeet nooit de handrem erop te zetten en zet de alarmlichten aan. Trek een veiligheidshesje aan en wacht achter de vangrails op hulp.

http://roadguard.nl/sleepdienst-nodig