Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Volg uw wagenpark met een Track en trace systeem voor auto’s

Er is een ideale oplossing voor u als werkgever om uw wagenpark op de weg te volgen: een Track en trace systeem voor auto’s. Een prachtig en goed werkend systeem waardoor u precies kunt zien waar uw werknemers zich bevinden met de auto van de zaak. Met dit Track en trace systeem voor auto’s kunt u de routes volgen die gereden worden, en in hoeverre ze eventueel afwijken van de normale route die de werknemer hoort te nemen. Door dit Track en trace systeem voor auto’s kunt u zien hoeveel kilometers er daadwerkelijk aan de klant doorberekend kunnen worden, en of de werknemer niet al te veel afwijkt van de route.

Een klein zwart kastje wordt in de auto geplaatst

Het Track en trace systeem voor auto’s bestaat uit een klein zwart kastje wat in de auto wordt geplaatst, en werkt via de verschillende satellieten. U kunt vanachter uw laptop of op uw telefoon alles volgen. De werknemer kan het kastje niet uitschakelen. Het kastje wordt door monteurs in uw garage in een kwartiertje geplaatst, dus veel tijd kost dat niet. Zelfs de snelheid kan worden geregistreerd, dus u kunt werknemers die het niet zo nauw nemen met de maximaal toegestane snelheid op de vingers tikken als ze te hard rijden. Het is onnodig risico nemen, en gevaarlijk voor de omgeving. Het scheelt ook snelheidsboetes. Dus een win-win situatie, en dus is het laten plaatsen van een Track en trace systeem voor auto’s een goede en verstandige investering. Velen zijn u al voorgegaan. Ook wanneer een bedrijfsauto zou worden gestolen is de wagen gemakkelijk terug te vinden via dit systeem. En dus minder aantrekkelijk voor eventuele autodieven.

Als u overweegt dit systeem te laten plaatsen, er zijn een aantal zeer interessante mogelijkheden met mooie aanbiedingen.