Auto blog
Image default
Bedrijven

Romantische verrassing voor jouw vriendin? Zo doe je dat!

Veel vrouwen zwijmelen bij het idee van een geweldig fijne romantische avond, waarin hun vriend het voortouw neemt. Zo’n avond waarin ze niks hoeven te doen en alle aandacht even weer naar hen uitgaat. Misschien wil jouw vriendin ook wel een keertje zo’n fijne avond. Wil jij jouw vriendin verrassen met een romantische avond, maar ben je niet zo creatief met het bedenken van een romantische avond? Lees dan hier wat je kunt doen. 

Boek een hotel 

Heel simpel, maar bijzonder effectief. Niets zo leuk als een weekendje er tussenuit. Zorg ervoor dat je geen werk meeneemt en zet je mobiel van het werk uit. Nu gaat even alle aandacht naar jou en jouw vriendin.  

Wat ga je dan daar doen? Zorg ervoor dat alles al geregeld is. Je hebt dus vooraf ook al het eten geregeld: een leuk plekje bij een fijn restaurant. Weet jij bijvoorbeeld dat ze van de Spaanse keuken houdt? Reserveer dan bij een Spaans restaurant. Verder heb jij je weer eens helemaal tiptop gekleed. Je ziet er netjes uit en je bent ook nog even naar de kapper geweest.  

Prive chauffeur 

Wil jij dat alles makkelijk verloopt en wil je het zelf ook gemakkelijk? Huur dan een prive chauffeur in. Dit kan vooraf al geregeld worden. Dan kun jij ook een alcoholische versnapering nuttigen en hoef jij je niet druk te maken over wanneer de taxi komt. Jij hebt de hele avond immers een prive chauffeur. 

 

Prive chauffeur inhuren? 

Waar ga je naar toe als je een prive chauffeur gaat inhuren? Ga bijvoorbeeld naar een plek die wat voor jullie betekent. Dit kan de plek zijn waar jullie elkaar hebben ontmoet. Het kan ook een plek zijn waar zij altijd nog een keer heel graag naartoe wilde gaan. Zorg ervoor dat het dus een leuke plek is voor haar. Een prive chauffeur inhuren is snel en makkelijk geregeld. Kies voor een prive chauffeur die bij jullie past.

Koop een aardigheidje voor haar 

Het is prijzig, maar niet per definitie moeilijk om iets duurs te kopen. Nee, het belangrijke zit in het persoonlijke. Ga dus de komende tijd goed opletten: wat jouw vriendin leuk, lekker of mooi vindt. Bedenk dan vervolgens een klein cadeautje dat hierbij past. Want er zijn een heleboel leuke dingen te bedenken, uiteindelijk gaat het vooral om bewuste en oprechte aandacht voor haar en jullie relatie.