Auto blog
Image default
Bedrijven

Waar kan je de beste elektrische fietsen kopen

Er zijn veel verschillende winkels en webshops waar jij nieuwe elektrische fietsen kan kopen. Er zijn ook veel verschillende soorten elektrische fietsen van allemaal verschillende soorten materiaal, motor, snelheid en trapondersteuning. De elektrische fiets heeft zich de laatste jaren veel ontwikkeld om sneller te gaan bijvoorbeeld en minder licht weerstand te hebben. Veel fietsmerken hebben sinds kort ook allemaal elektrische fietsen. Bij premiumbikes kan je nu ook allemaal verschillende soorten elektrische fietsen kopen. Ze verkopen allemaal verschillende merken. De elektrische fietsen zijn voor iedereen gemaakt of je een jongen bent of een meisje. Wanneer je oud bent of jong dat maakt allemaal niet uit. 

E-bike/ Elektrische fiets 

Veel mensen weten het verschil ook niet tussen E-bike en elektrische fiets maar E-bike staat voor elektric bike in het nederlands dus elektrische fiets. E-bike is alleen de vertaling van elektrische fiets dus het is niet een ander soort fiets. De elektrische fietsen zijn ook door engelse mensen ontworpen vandaar dus de naam. De elektrische fietsen hebben allemaal een klein motortje die op de fiets zit het kan op 3 verschillende plekken zitten. Elk heeft een voor en nadeel. Er is niet een plek die heel erg in het voordeel zit op een fiets.

Levensduur

Tegenwoordig is de levensduur van een batterij best lang maar de elektrische fiets zuigt best veel elektriciteit op en zo kan je best kort maar op een elektrische fiets zitten. Het opladen van de batterij op een elektrische fiets duurt ook best lang. Het kan ongeveer van vier tot acht uur duren. Het is bijna wel een halve dag om je batterij op te laden. Je kan er ongeveer zo 4 uur mee fietsen of korter, voordat de batterij op is. De batterij kan je losmaken van de fiets en in het stopcontact steken.