Auto blog
Image default
Bedrijven

Wat zijn de 5 populairste elektrische auto’s van het moment?

Met de stijgende populariteit van elektrische auto’s zijn er nu meer opties op de markt dan ooit tevoren. Dus, hoe vind je de perfecte elektrische auto voor jouw behoeften? Om je te helpen je beslissing gemakkelijker te maken, hebben we een lijst samengesteld van de beste elektrische auto’s die momenteel verkrijgbaar zijn. We hebben de actieradius, prestaties en prijzen van elk model vergeleken om je te helpen de auto te vinden die past bij jou. 

 

1. De Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace is de beste elektrische auto voor wie van luxe houdt. Met een actieradius tot 470 kilometer is deze SUV ideaal voor langere ritten. Het prijskaartje is iets hoger dan gemiddeld, maar de mooie vormgeving en uitstekende prestaties maken dat ruimschoots goed.

 

2. De Tesla Model S

Als je een elektrische auto zoekt met een nog langere actieradius, dan is de Tesla Model S de juiste keuze. Deze sedan kan tot 500 kilometer rijden op een enkele lading, waardoor hij ideaal is voor lange afstanden. Het is ook een van de snelste elektrische auto’s op de markt.

 

3. De Audi e-tron

De Audi e-tron is een goede keuze voor wie een evenwicht wil tussen actieradius en prijs. Met een actieradius tot 400 kilometer is deze SUV geschikt voor de meeste uitstapjes. Hij is ook relatief betaalbaar in vergelijking met andere elektrische auto’s.

 

4. Mercedes-Benz EQC 

Als je een elektrische auto met een grote actieradius zoekt, is de Mercedes-Benz EQC een uitstekende keuze. Met een actieradius van 400 kilometer is het net als bovenstaande modellen een populaire optie.

 

5.  Volvo XC40 Recharge 

Zoek je een elektrische auto met een kortere actieradius, dan is de Volvo XC40 Recharge een auto voor jou. Met een bereik van 250 kilometer is het nog steeds een prima keuze voor veel bestuurders. 

 

Tenslotte, als je een elektrische auto zoekt met een betaalbare prijs in het middensegment, zijn de Nissan Leaf (met actieradius van 235 kilometer) en Chevrolet Bolt EV (actieradius van 230 kilometer) beide goede opties. Kijk ook eens naar de BMW iX3 – (285 kilometer), de Volvo XC40 Recharge (250 kilometer) en de Hyundai Kona Electric (242 kilometer).


Dit zijn maar een paar van de beste elektrische auto’s die vandaag op de markt zijn. Met zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte auto voor jouw behoeften!