Auto blog
Image default
Mobiliteit

Schaftwagens: voordelen van schaftwagens op de bouwplaats

Schaftwagens op de bouwplaats

Een schaftkeet is een cruciaal onderdeel van elke bouwplaats. Natuurlijk wordt er op een bouwplaats vooral gewerkt. Maar als het schaft is, is een fijne en comfortabele plek nodig waar jij en jouw collega’s zich lekker kunnen ontspannen en de energie weer kunnen opladen. Naast een rustplek heeft een schaftkeet nog meer pluspunten. Wat zijn de belangrijkste andere voordelen van een goede schaftwagen?

De voordelen van goede schaftwagens

Een schaftwagen is niet alleen nuttig als plek om te pauzeren, maar ook handig als extra opslagruimte. Tegenwoordig zijn er uitstekende schaftketen te koop met extra opslagcapaciteit. Hierin kun je als uitvoerde van de bouwklus alle belangrijke gereedschappen opslaan die je voor het uitvoeren van het project nodig hebt. Maar ook reservematerialen en machines kun je prima opbergen in een schaftwagen. Daar blijft het materiaal droog, is het altijd goed vindbaar en kun je de materialen ook aan het eind van de dag goed opslaan en veilig bewaren. De volgende dag gaat de schaftkeet weer open en kun je weer verder met het materiaal dat je die dag nodig hebt. Een laatste voordeel van schaftketen is dat deze heel goed te gebruiken zijn als plek om te vergaderen. Of als locatie om te schuilen als het even noodweer is en het werk onderbroken moet worden. Je ziet het: een schaftkeet is echt onmisbaar in de bouw!

Bekijk het ruime assortiment schaftwagens van Brouwer Nijkerk

Zoek je een kleine of grotere schaftkeet voor jouw personeel, kijk dan eens in de collectie van Brouwer Nijkerk. Deze aanbieder heeft zowel grote als kleine schaftwagens in het assortiment. Sterke en duurzame schaftketen, die tegen een stootje kunnen. Omdat Brouwer Nijkerk goede contacten heeft met leveranciers, zijn hun bouwketen scherpgeprijsd en altijd op voorraad. Neem eens een kijkje op de website of kom in Nijkerk langs om de schaftketen met eigen ogen te bekijken!