Maak de juiste afspraken tijdens je scheiding met een mediator

Als je gaat scheiden van je toekomstige ex-partner is dit veel gedoe. Hoe ga je het de kinderen vertellen? Hoe worden de bezittingen verdeeld? En wat gaat er eigenlijk gebeuren met het koophuis? Al deze vragen worden beantwoord door scheidingsbemiddelaars met jaren ervaring. Wie dit zijn? De specialisten van Zorgeloosch Scheiden. Zij zorgen er samen met jou en je toekomstige ex-partner voor dat alles goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door je emoties. Zij helpen je met onder andere de juridische afhandeling, het maken van afspraken en met het opstellen van het scheidingsconvenant. Alles geregeld? Dan zorgen zij ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand om deze officieel te mak

Zorg dat alles goed geregeld wordt tijdens het scheiden

Misschien ben je samen met je toekomstige ex-partner tot het besluit gekomen dat het beter is om te gaan scheiden of ga je met ruzie uit elkaar. In beide gevallen is het een emotionele periode voor jullie. Hierdoor is het altijd verstandig om een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat er de juiste keuzes worden gemaakt waardoor jij, je toekomstige ex-partner en je kinderen zo goed mogelijk uit de scheiding komen. Hoe zij dit doen? Door het maken van duidelijke afspraken, financieel advies en door ervoor te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien. Dat is pas zorgeloos scheiden.

Wie krijgt de woning na de scheiding?

De woning is het grootste bezig dat jij en je toekomstige ex-partner samen hebben. Het is daarom belangrijk om te beslissen wat er met de woning gebeurt. Wie krijgt het? Wanneer je gaat scheiden is het daarom belangrijk om dit goed te regelen. De juiste afspraken maken over jullie scheiding is erg belangrijk. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Blijft een van de twee in de woning wonen? Willen jullie er allebei weg? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door emoties.

Comments are closed