Auto blog
Image default
Vervoer en transport

De voordelen van schuifzeilen voor je vrachtwagen

De ladingen, van jouzelf of van klanten, zijn kostbaar. Daarom wil je deze goed beschermen. Dat doe je het beste met op maat gemaakte zeilen. In dit artikel geven we meer uitleg over de toepassingen van een schuifzeil voor vrachtwagens.

Bescherm je kostbare lading met een schuifzeil

Als ondernemer in de transportbrache, of handelaar met eigen vrachtwagens weet je als geen ander hoe kostbaar de lading in jouw vrachtauto is. En die lading wil je natuurlijk goed beschermen, tegen weersomstandigheden tijdens transport, andere schadelijke invloeden en tegen mogelijke diefstal. De beste en meest flexibele manier om deze bescherming te waarborgen is door gebruik te maken van een schuifzeil. Zo’n schuifzeil biedt diverse voordelen, die hieronder kort uiteen zetten.

Schuifzeilen: Bescherming en meer

Beschermende schuifzeilen zorgen ervoor dat de vracht in je trucks onbeschadigd op de plek van bestemming aankomt. Bovendien zijn dit soort zeilen ook nog eens behulpzaam bij het uitladen van de vrachtwagen. Schuifzeilen moeten echt passen bij de trailer, vrachtauto of aanhangwagen en bovendien van goede kwaliteit zijn om de gewenste bescherming te bieden. Daarom is het verstandig om dergelijke zeilen bij een ervaren en deskundige zeilmaker zoals Zeilmakerij Albers te bestellen. Deze specialisten hebben 100 jaar ervaring in het maken van beschermende zeilen en weten daardoor als geen ander welke kwaliteit doek en bevestigingssysteem er nodig is om de beste bescherming te leveren. Je kunt daarbij kiezen uit diverse materialen, kleuren en bevestigingsmethodes. De specialisten adviseren je graag wat het beste past bij jouw situatie en jouw trucks. Dit hangt namelijk vaak samen met het type producten dat je vervoert en de soort vrachtwagen die deze artikelen vervoeren.

Rijdende reclamezuil

Naast bescherming is het maken van reclame een belangrijk ander voordeel van het gebruik van schuifzeilen. Jouw vrachtwagens maken namelijk heel wat kilometers en worden derhalve door heel veel mensen gezien. En daarmee zijn jouw vrachtwagens prachtige rijdende reclamezuilen voor je bedrijf. Gebruik de schuifzeilen daarom ook als reclamemiddel en laat ze door de specialisten van Zeilmakerij Albers bedrukken met je bedrijsnaam, logo en contactgegevens. En daarmee vang je twee vliegen in een klap: Terwijl het vrachtwagenzeil de lading beschermt, werkt het ook nog als reclame-uiting!

Schuifzeilen bestellen: Expert contacteren

Schuifzeilen bestel je niet eventjes online. Het is namelijk geen standaard product en is sterk afhankelijk van het type wagen en de goederen die je vervoert. Neem daarom contact op met de zeilspecialisten van Zeilmakerij Albers zodat je een vrijblijvende offerte kunt aanvragen die echt rekening houdt met jouw situatie en wensen en waarin wordt gekozen voor materialen die langdurig mee zullen gaan.