Auto blog
Image default
Vervoer en transport

DeLimoSpecialist is de oplossing voor elk feest

DeLimoSpecialist bezorgt je een onvergetelijke avond. Afgelopen jaar was erg bijzonder. Ik ging op reis naar Amerika, werd kampioen met mijn voetbalteam en bovendien en heb bovendien mijn diploma gehaald. Na jaren van hard leren en hard ploeteren heb ik eindelijk mijn Havo afgerond. Ondanks dat ik er een jaartje langer over gedaan heb ben ik enorm blij en eigenlijk ook wel trots op mijn prestatie. Het studentenleven wacht, en ik kan niet wachten. Daarnaast staat ook de zomervakantie voor de deur. Heerlijk afspreken met vrienden en geld verdienen. Toch staan er eerst nog enkele leuke momenten voor de deur. Zo wacht ons nog een diploma-uitreiking en een examengala. Gelukkig kon DeLimoSpecialist deze momenten nog een stuk extra speciaal maken.

Het plan

We hadden grote plannen voor deze evenementen. Zo mochten we zowel bij de diploma-uitreiking als bij het gala met een mooie of bijzondere auto aankomen. Samen met mijn vrienden wilden wij deze mogelijkheid graag benutten. We kwamen bij elkaar en bekeken eens even goed de mogelijkheden. We konden met de Porsche van de een, of met de Tesla van de ander, toch was dit niet wat we zochten. Ineens schoot het me te binnen, kunnen we niet met een limousine? Mijn vrienden vonden het een goed idee. Na nog een poosje gezocht te hebben op het internet hadden we het eindelijk gevonden, DeLimoSpecialist.

DeLimoSpecialist

Toen we eenmaal op DeLimoSpecialist.nl terecht kwamen wisten we meteen dat we het gevonden hadden. De website zag er goed uit, er waren vele mogelijkheden en alles zag er heel tof uit. De limousines beschikten over een goed gevulde champagnebar, geweldige speakers, mooie beeldschermen en zelfs fantastische sfeerverlichting.  

De dag van de waarheid

Toen het eindelijk zover was konden we eindelijk gebruik maken van de limousine. DeLimoSpecialist hield zich aan de afspraak en was ruim op tijd op de afgesproken locatie. We konden eerst een poosje reiden en genoten met volle teugen van wat de limousine tot zijn beschikking had. Toen we het schoolplein op kwamen reiden vielen de monden open. Iedereen was onder de indruk. Het was een prachtig moment die ik nooit meer zal vergeten. Daar ben ik DeLimoSpecialist enorm dankbaar voor.