Auto blog
Image default
Vervoer en transport

Reizen met het vliegtuig? Neem dit mee!

Het inpakken van je koffer is geen makkelijke klus als je gaat vliegen. Je moet er namelijk voor zorgen dat je alleen de essentiële dingen meeneemt, anders betaal je namelijk veel geld aan gewicht. Je kunt natuurlijk alles meenemen met de schiphol Taxi. Maar wat kan er precies mee in het vliegtuig? In dit artikel vertellen wij je wat je moet inpakken als je gaat vliegen.

Belangrijke gegevens

Het is verstandig om verschillende papieren met belangrijke gegevens altijd bij de hand te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je paspoort. Dit is zeker nodig bij het vliegveld, hier worden namelijk veel controles uitgevoerd waarbij je jezelf moet kunnen legitimeren. Zorg er dus voor dat je alle reisdocumenten en je persoonlijke gegevens in je handbagage stopt. 

Pak je medicijnen in

Veel mensen vergeten hun medicijnen in te pakken als ze spullen bij elkaar aan het rapen zijn. Het is niet erg handig als je deze vergeet. Zorg ervoor dat je de medicijnen dus meeneemt. Kijk wel van te voren of het toegestaan is om je medicijnen zomaar mee te nemen naar het andere land. Voor sommige medicijnen heb je namelijk een bewijs van de dokter nodig dat je ze mag meenemen. 

Een waterfles voor op het vliegveld

Tijdens het wachten op het vliegtuig kun je erg veel dorst krijgen. Het is belangrijk om genoeg water te drinken. Zorg er dus voor dat je een waterfles meeneemt voor tijdens het wachten op het vliegtuig. Je kunt je bidon bijvullen bij één van de watertappunten of bij de kraans van de wc. 

Zorg voor een oplader en powerbank

Veel mensen vergeten niet snel om een oplader mee te nemen. Toch nemen maar weinig mensen ook een powerbank mee. Dit is niet erg handig, omdat op het vliegveld weinig stopcontacten te vinden zijn. Een powerbank zorgt ervoor dat je jouw telefoon kan opladen wanneer je maar wilt. Zo voorkom je dus dat je je moet vervelen. 

Neem wat comfortabele materialen mee

Tijdens het reizen wil je natuurlijk lekker kunnen zitten, zeker als je een lange vlucht hebt. Neem daarom een paar comfort items mee in het vliegtuig. Bijvoorbeeld een deken of een reiskussen. Hierdoor zul je relaxed in je stoel kunnen zitten. Met de tips in dit artikel zul je een aangename en prettige vlucht hebben!