Auto blog
Image default
Winkelen

112 Loo: Een compacte woning in een prachtig gebied op de Veluwe

112 Loo is een kleine woonwijk dat in de deelgemeente Loo ligt bij de stad Ermelo en omringd is door het prachtige natuurgebied de Veluwe. Loo ligt tegen de rand van de Veluwe en is ook een kruispunt tussen de provincie Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. In dit gebied zijn veel bos- en weidegebieden.

In deze kleine, maar mooi gelegen stad, is 112 Loo een interessante plek om te wonen. Door de centrale ligging op de Veluwe, is het ook een zeer praktische plek om je auto te parkeren. De woonwijk ligt tussen verschillende kleine woonwijken, waaronder Rumpt, Terwolde, Terwispel en Kootwijk. Door de centrale ligging, zit je vlakbij alle nodige faciliteiten. Zo zijn er diverse supermarkten en een aantal lokale winkels binnen handbereik.

De accommodatie

112 Loo biedt kleine, compacte accommodatie aan. Er zijn enkele studio’s, appartementen en kleine huisjes beschikbaar. Alle woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, waardoor je je onmiddellijk thuis voelt. Ook de tuinen en gemeenschappelijke gebieden zijn goed onderhouden, waardoor je geniet van een prachtig uitzicht op de Veluwe.

Het complex is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk naar bijvoorbeeld Utrecht, Amersfoort of Amsterdam kunt reizen. Door de centrale ligging is 112 Loo ook een uitstekende plek om ontspannen te genieten van het landschap op de Veluwe.

De omgeving

Het omringende gebied rond 112 Loo biedt veel kansen voor recreatie. Er is een groot openbaar park dat toegankelijk is voor iedereen. Het erfgoedpark Terwispel, met veel historie uit de omgeving, is ook gemakkelijk toegankelijk. Daarnaast zijn er veel fiets- en wandelpaden in de omgeving, waardoor er veel mogelijkheden zijn om de natuur van de Veluwe te verkennen.

Door de centrale ligging van 112 Loo, liggen er ook diverse restaurants en cafés in de buurt waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Het is daarom een uitstekende plek om je sociale netwerk uit te breiden of gewoon even te ontspannen.

Conclusie

112 Loo is een uitermate compacte, charmante plek om te wonen die midden op de Veluwe ligt. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en recreëren, en als je de auto weet te parkeren, is het ook een uitstekende plek om je openbaar vervoer te gebruiken. 112 Loo geeft dus een goede balans tussen wonen, recreëren en sociale contacten.

 

Voor meer informatie over 112 Loo, bekijk deze 112 Loo pagina.

.