Auto blog
Image default
Aanbiedingen

Een oplossing voor alle schade binnen een dag!

Het is natuurlijk erg vervelend als je last hebt van autoschade. Dit komt omdat het erg lang kan duren voordat dit opgelost wordt. Niet elk bedrijf is hier namelijk even snel mee en het kan soms wel een week duren tot kleine schade gerepareerd is. Bij kleine reparaties kun je dan ook het beste naar een bedrijf gaan die alles in een dag herstelt.

Een ster in de voorruit

Het kan vervelend zijn om last te hebben van een ster in de voorruit. Dit komt omdat een ster je zicht kan hinderen tijdens het rijden. Dit zorgt niet alleen voor gevaarlijke situaties, maar het is ook niet prettig om mee te rijden.

Een ster in de voorruit kan door verschillende oorzaken ontstaan. Zo kan dit al ontstaan bij een klein steentje die op vliegt vanuit de weg. Dit is niet alleen erg vervelend, maar een klein sterretje kan al snel over gaan naar een volledige scheur in de ruit.

Op het moment dat je last hebt van een scheur in de ruit, is de kans groot dat de ruit niet meer hersteld kan worden. Dit komt omdat het veel tijd en geld kost om een scheur in de ruit te repareren. Meestal is in deze gevallen een nieuwe ruit de beste optie. Hierdoor is het belangrijk om er snel bij te zien.

Als je te maken hebt met een kleine ster in de ruit, kun je deze gemakkelijk in één dag laten maken. Echter is er wel een maximale grootte ster in voorruit. Dit komt omdat het in één dag mogelijk is om een ster ten grootte van een 2 euro munt te laten repareren. Op het moment dat de ster groter is, is de kans groot dat dit langer duurt dan een dag.

Krassen en deuken

Er zijn ook andere vormen van autoschade. Hierbij moet je denken aan krassen en deuken. Dit kan ook erg vervelend zijn om last van te hebben en kun je het beste ook direct laten repareren.

Krassen in de auto zijn in twee vormen te vinden. Als eerste heb je een ondiepe kras. Dit is een kras waarbij de lak niet beschadigd is. Dit valt onder een kleine beschadiging. Een ondiepe kras is voor niet al te veel geld op te lossen.

Op het moment dat een kras de lak echter heeft geraakt, heb je te maken met een diepe kras. Dit kost wat meer geld, maar is ook relatief eenvoudig op te lossen. Hierbij wordt er plaatselijk de lak geschuurd en overspoten. Dit wordt ook wel spotrepair genoemd.

Bij een kleine beschadiging zoals een parkeerdeukje wordt door middel van UV licht en speciaal gereedschap het deukje met precisie weggewerkt. Er is sprake van een parkeerdeukje op het moment dat de lak niet is beschadigd. Dit is redelijk goedkoop op te lossen en kost ook niet al te veel tijd. Hierdoor weet je zeker dat je niet te lang zonder auto zit.