Auto blog
Image default
Aanbiedingen

Ruim assortiment Villeroy en Boch toiletten

 

Bij een badkamerrenovatie moet je rekening houden met de aanwezige afvoervoorziening. In een oudere woning is vaak een verticale afvoer voorzien en is de installatie van een staand toilet dus het meest eenvoudig. Indien je een staand model wenst te vervangen door een hangtoilet met inbouwframe, dien je er rekening mee te houden dat dit wat meer werk kan vragen.

 

Oerdegelijke keramiek

Elk Villeroy en Boch toilet is gemaakt uit keramiek, een oersterk en krasbestendig materiaal. Het is door zijn vuilafstotend oppervlak goed schoon te maken en ook te houden. Het is bovendien goed bestand tegen chemicaliën.

Randloze toiletten: hygiënisch en milieuvriendelijk

Spoelranden kunnen een broeihaard van bacteriën zijn. Een randloos Villeroy en Boch toilet kopen en je hebt hier geen last van. Bij de randloze modellen wordt tijdens een spoelbeurt elk vuiltje weggespoeld zodat bacteriën geen kans krijgen. Er is bij deze modellen bovendien minder water nodig om de pot volledig schoon te spoelen wat ook nog eens goed is voor het milieu.

 

Vlak- of diepspoelmodel?

Bij diepspoeltoiletten verdwijnt de ontlasting onmiddellijk onder water waardoor er minder geurhinder optreedt. Bij vlakspoeltoiletten komt de ontlasting eerst op een plateau terecht. Dit geeft wat meer geuren tijdens een toiletbezoek maar de kans op opspringende spetters is kleiner.

 

 

Villeroy en Boch toilet kopen voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk design en dit volledig volgens smaak en budget.

 

Villeroy en Boch toilet

Ben je aan het bouwen of ga je renoveren? Ben je op zoek naar een toilet dat niet alleen mooi oogt maar ook oerdegelijk is? Zoek je een toilet dat gemakkelijk schoon te maken en ook te houden is? Dan is een Villeroy en Boch toilet zeker iets voor jou.

 

Hangend versus staand model

Voor nieuwbouwprojecten wordt er vaak gekozen voor een hangmodel. Het oogt niet alleen trendy, het vraagt ook weinig ruimte. Doordat het boven de vloer hangt en omdat de spoelinstallatie is ingebouwd, staat het ook niet in de weg tijdens het poetsen.

Maar niet iedereen kiest voor een moderne look. In een klassieke badkamer komt een eerder klassiek ogend model veel beter tot uiting. Hiervoor komt een staand model meer in aanmerking.

 

https://www.baderie.nl/producten/toiletten