Auto blog
Image default
Aanbiedingen

Theoriecursus Amsterdam bij 123geslaagd

Hoge slagingskans!


Ook cursisten met leerproblemen hebben bij ons een bovengemiddeld slagingskans. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in cursiten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen. Inmiddels hebben wij al jaren ervaring met deze groepen. Met 123geslaagd Amsterdam slaag je altijd zeker.

Vooraf leren niet vereist!


Niet iedereen heeft tijd om in de boeken te duiken. Speciaal daarom is onze methode erop gericht om te slagen zonder vooraf geleerd te hebben. Tijdens de onze super makkelijke cursus leer je alles van A tot Z.

Garantie!


Omdat wij zeker ervan zijn dat je bij ons slaagt bieden wij een keiharde garantie aan! Mocht je toch niet slagen voor het theorie-examen, dan mag je bij ons gratis de theoriecursus onbeperkt volgen totdat je slaagt! Ja echt onbeperkt, je leest het goed!

Wij van Spoed-Theoriecursus zullen ervoor zorgen dat jij in 1 dag slaagt voor je theorie examen!

De voordelen van onze Spoed theoriecursus:

-Wij hebben de nieuwste examenvragen voor je klaar liggen!

-100% slagingsgarantie,namelijk onbeperkt GRATIS cursus volgen totdat je geslaagd bent

-Theoriecursus en theorie examen op 1 dag,in de ochtend theoriecursus en gelijk na de theoriecursus je theorie examen

-Wij zijn de enige theoriecursus in Amsterdam die met dezelfde antwoordkastjes werkt als die van het CBR,wat uiteraard zorgt voor het echte examengevoel en grotere slagingskans!

HOE WERKT HET

Wij geven tijdens onze theoriecursus alleen maar examengericht les en in de middag kan je meteen bij het CBR in Amsterdam je theorie-examen afleggen.Na de theoriecursus brengen wij je naar het CBR in Amsterdam om je theorie examen af te leggen. Wij geven les op een locatie in de buurt van het CBR gebouw in Amsterdam, makkelijk te bereiken vanaf het NS station Sloterdijk Amsterdam.