Auto blog
Image default
Aanbiedingen

Traditioneel VS modern, welke warmte kussen is beter

Warmtetherapie is een van de beproefde, geteste en veel gebruikte methoden om pijn te verlichten. Door gerichte warmte toe te passen op specifieke gebieden, kan men gemakkelijk snelle verlichting vinden voor spier-of gewrichtspijn, krampen, verwondingen en artritis. Het helpt ook bij de stijfheid van gewrichten.

Welke kussen is beter?

Als je op zoek bent naar een effectieve verwarming pad, vindt je een aantal opties in de markt. Onder hen, de twee belangrijkste verwarming kussens beschikbaar deze dagen zijn de gewone of infrarood degenen. Bij het investeren in een van de twee – Je moet op zoek naar effectiviteit, veiligheid, langdurig gebruik, en natuurlijk, betere kwaliteit. Speciaal voor jou hebben wij deze twee v verschillende warmte kussens vergeleken. 

Traditionele warmte kussens VS infrarood warmte kussens

Elektrische warmte kussens zijn de meest voorkomende en standaard soorten verwarming kussens. Met een anti-brandbare stof buiten, ze bevatten een spoel binnen. Een elektrische stroom verwarmt deze spoel. De opgewekte warmte wordt vervolgens toegepast op de getroffen delen. Katoenvezels worden gebruikt om warmte uit te stralen op het gewenste gebied. Getest door Slaapwijsheid.

In vergelijking, infrarood verwarming kussens gebruiken Ver infrarood therapie die koolstofvezels gebruikt om infrarode stralen uit te stralen. Deze stralen dringen door in de huid om de bloedcirculatie te verhogen en verlichting te bieden. Met infrarood pads, katoenvezels, evenals jade, amethist en toermalijn stenen, helpen bij het overbrengen van het infrarood op de huid.

Blootstelling aan EMF

Een belangrijk verschil tussen deze twee soorten pads is hoeveel EMF (elektromagnetische velden) ze uitzenden. Het is bekend dat blootstelling aan EMF-straling schadelijk is voor de mens. Kortom, uw EMF-blootstelling heeft een directe relatie met uw afstand van het pad. Alle gebruikelijke verwarmingskussens stralen deze straling uit, en wanneer u deze direct toepast, wordt u vrij veel blootgesteld aan EMF. 

Ter vergelijking, infrarood verwarming pads werken door het houden van EMF-niveaus tot een minimum. Om overbelichting te voorkomen, zijn infrarood pads zeker een betere en veiligere keuze.

 

Penetratie

Met behulp van een infrarood warmte kussen, kun jeverwachten dat de warmte 4-6 centimeter in jouw huid binnendringen. Ter vergelijking, warmte bereikt slechts 2-3 mm in de huid bij het gebruik van een gewone verwarming pad.

Lange levensduur

Een belangrijk voordeel van het gebruik van infrarood warmte kussens is dat ze  je langdurige pijnverlichting geven in vergelijking met de gebruikelijke warmte kussens. 

Regelmatig warmte kussens werken totdat de kussen is ingeschakeld. Kort nadat je het uitschakelt, wordt de kussen koel en omdat er niet veel penetratie was, keert de pijn vaak terug. Dit komt omdat ze alleen het oppervlak van de huid verwarmen.

Maar met infrarood, als de warmte gaat veel dieper in het lichaam, het blijft er ook. Je kunt verwachten 4-6 uur verlichting te krijgen na het gebruik van dit type warmte kussen.

 

Prijs

Als het gaat om de prijs, regelmatige verwarming pads zijn goedkoop en betaalbaar in vergelijking met infrarood verwarming pads.

Er is een extra prijs te betalen voor de technologie die wordt gebruikt in infrarood verwarming pads en de voordelen, plus extra veiligheid die je krijgt.

We hopen dat deze gids jou heeft geholpen om erachter te komen hoe deze twee soorten warmte kussens verschillen en jou heeft geholpen bij het kiezen van degene die beter geschikt is voor jou. Om jou warme avond compleet te maken kun je ook een verwarmingsdeken laten halen. Een lekkere deken voor de bank terwijl je van je koffie geniet of een film bekijkt.

https://sites.google.com/view/slaapwijsheid/