Auto blog
Image default
Aanbiedingen

Vespelini leasen

Je kent vast wel de beroemde Italiaanse Vespa scooter. Er zijn veel fabrikanten die goedkope versies maken met dezelfde retro look maar dan veel goedkoper. De Vespelini scooter is een Vespa kloon met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als je even krap bij kas zit kun je ook een Vespelini leasen. Dan betaal je de scooter in maandelijkse termijnen wat je minder voelt in je portemonnee. Waarom zou je een Vespelini leasen en toch niet kiezen voor een echte Vespa? Lees snel verder!

 

Vespa of Vespelini?

De Vespa scooters uit Italië hebben een klassieke retro look die veel mensen aanspreekt. De overkapping is van plaatstaal, onder de kap schuilt de laatste technologie. De Vespelini gebruikt meer kunststof, en maakt gebruik van meer traditionele technologie. Niet vooruitstrevend maar wel uitgerust met een zuinige 4-takt motor en verkrijgbaar in zowel 25 km/u als een 45 km/u uitvoering. Daarmee is een Vespelini leasen kiezen voor een goede kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Vespelini leasen

Een scooter leasen, hoe werkt dat eigenlijk? In principe betekent een Vespelini leasen dat je de scooter koopt op afbetaling. Dat geldt voor de volledige scooter inclusief accessoires. Je wordt getoetst op je kredietwaardigheid, de voorwaarden zijn niet zo hoog bij lagere bedragen. Je kiest vervolgens de periode waarin je de scooter wilt afbetalen. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent en wat de totale kosten zijn.

 

Beter een Vespelini leasen dan kopen?

Als je even krap bij kas zit en liever de kosten spreidt over een lagere periode kan een Vespelini leasen de juiste oplossing zijn. De prijs van een Vespelini ligt een stuk lager dan de prijs van een Vespa scooter, het maandbedrag is daarmee niet hoog. Zo kun je snel op een nieuwe scooter rijden met een strakke retro look en maandelijkse kosten waar je niet wakker van zult liggen!

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-leasen