Auto blog
Image default
Aanbiedingen

Vier tips voor een productieve dag

Ben je student? Of ben je al begonnen met een eigen bedrijf of een baan bij een organisatie? Dan ken je het vast wel: soms moet je gewoon even knallen, omdat er zoveel op de planning staat of omdat er een hele moeilijke concentratie-eisende taak voor je ligt. Dan is het heel fijn als je wat handvatten krijgt die je helpen deze dag door te komen. Lees gauw verder over onze vier tips!

 

Eet regelmatig en gezond

Dit is voor veel mensen natuurlijk logisch, maar voeding kan echt bijdragen aan een goede concentratie en energie om te knallen. Vooral als je thuis werkt is het misschien soms heel makkelijk om tussendoor te snoepen. Probeer dit te verminderen want regelmatig eten zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel en zorgt voor voldoende energie en concentratie.

 

Neem een Happy Cap Energy

Happy Caps kunnen je een echte boost geven, wanneer je dit nodig hebt. Happycaps vind je bij een smartshop. Je kunt ze online bij een smartshop bestellen of ga langs in de winkel. Neem het bijvoorbeeld bij je ontbijt of kop koffie en je bent klaar om de hele dag te knallen! Houd je wel aan de aanbevolen dosering, want je wilt natuurlijk niet drie dagen wakker blijven.

 

Maak elke dag een wandeling

Frisse lucht doet iedereen goed! Vooral als je thuiswerkt is het zeker aan te raden om voordat je begint met werken even lekker een kwartiertje in de frisse lucht te wandelen. Of ga gelijk een uur om helemaal goed wakker te worden. Een wandeling zorgt voor een betere bloedsomloop en voor ontspanning. Het houdt je daarnaast scherp en zorgt voor een beter immuunsysteem. Kortom, alleen maar voordelen, dus ook als je zo druk bent dat je denkt dat je er geen tijd voor hebt.

 

Zorg voor voldoende ontspanning

Na een zeer productieve dag is het belangrijk om te ontspannen, zodat je de volgende dag ook weer kunt knallen als dit nodig is. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een hobby uit te oefenen of door heerlijk een serie te kijken. Doe dit onder het genot van CBD-olie als je moeite hebt met ontspannen naar zo’n dag.