Auto blog
Image default
Eten en drinken

Bestel nu snel en eenvoudig uw catering in Almelo

De meest smaakvolle cateringproducten van Almelo regel je bij Happie Delivery Catering. Met ons eenvoudige bestelplatform is een boeking in een handomdraai geregeld. Via onze collega cateraars in heel Holland kan Happie uw bestelling leveren in elke plaats. Partysnacks, diners, barbecues, lunchpakketten, high tea?s, drankenpakketten leveren wij op het werk of thuis in Almelo. Alle producten bezorgen onze cateraars in ecologische verpakkingsmaterialen. Zo zijn uw producten niet belastend voor onze omgeving. Happie Delivery in Almelo en al haar partners zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo is iedereen gegarandeerd van een goede levering en producten. Happie Delivery Catering in Almelo is te boeken voor diverse type evenets. trouwerijen, condoleances, werk gerelateerde evenementen, bachelorpartys, of zelfs familie-uitjes. 

Alle soorten producten beschikbaar

Als u heerlijke fingerfood wilt regelen zit u helemaal goed in onze webwinkel. Van de bekende toastjes, tot de meest originele hapjes, zoals sweet patato bites. De keuze van Happie Delivery in Almelo is erg groot. op die manier zorgt u dat uw gasten altijd iets eten dat in hun smaak valt. Zo zit het ook met onze avond gerechten; heel veel keuzes! Lukt het u niet het ideale pakket te vinden? Dan regelen wij uw bestelling gewoon helemaal op maat! Ook barbecue?s bestellen in Almelo gaat erg snel. U kunt er zelfs voor kiezen om een echte BBQ koning u te laten helpen op locatie. Die zal de BBQ voorbereiden, de hapjes tot perfectie te grillen en uitserveren, na de bijeenkomst de locatie schoon achterlaten, en zelfs alles afwassen.

Deze orginele catering is nog nergens te zien

Zelfs met corona kan Happie Delivery een unieke catering voor u verzorgen. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Gezellig genieten van de natuur en van vrienden en collega?s. Happie Delivery is de gehele week te contacteren via telefoon, mail of chat. Wanneer u voorstel op maat aanvraagt, krijgt u deze binnen 24 uur. Zo is de service van Happie in Almelo.