Auto blog
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Amsterdam

Deze unieke gemeente biedt altijd wat te doen. Zo geniet Amsterdam tal van festivals en een spetterende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Wilt u meer te weten te komen over wat u er kunt doen in Amsterdam? Volg dan deze link. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf, die van de hoed en de rand weet. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een particulier feestje geeft. Voor de meest zalige gerechten uit Amsterdam belt u met Happie Delivery. Hapjes en gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke bijeenkomst doet iedereen via Happie. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen in Amsterdam? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de meest unieke fingerfood, de meest smakelijke diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?


 

Welke type catering leveren wij allemaal in Amsterdam?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende type catering

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste Lunches laat je bezorgen door Happie Delivery in Amsterdam. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verschillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur. Wilt u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen obstakel. Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste catering van Amsterdam haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Hollandse maaltijden tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten bezorgen. Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering! Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Amsterdam in de webshop van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De borrelhapjes worden geleverd in geheel ons land Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.