Auto blog
Image default
Kinderen

Stel een gave Cars slaapkamer samen!

Maak een complete Cars  slaapkamer voor je peuter, gewoon omdat het kan! En omdat het superleuk is natuurlijk. Niet alleen voor je peuter, maar ook voor jou als ouder. Wanneer jij jouw kind enorm ziet genieten van de vrolijke Cars-figuren. Door een slaapkamer in Cars stijl in te richten, creëer je een walhalla voor je kind. Zo wordt slapen echt mega leuk. En kan je kind naast lekker slapen, ook heerlijk spelen. Er is heel veel merchandise van Cars te koop, waardoor je eenvoudig een hele complete peuterkamer kunt inrichten in Cars thema. Van een leuk bed, beddengoed, tot nachtkastje en tafels en stoeltjes. Je kunt het allemaal kopen. In dit artikel nemen wij je mee in de wondere wereld van Disney Cars. Zodat jij straks de artikelen kunt kopen die de kamer helemaal afmaken.

Cars kinderbedden

Het absolute topstuk van de Cars kinderkamer. Er zijn diverse peuterbedden van het hoofdkarakter Lightning MC Queen. Als bed met afbeelding van Lightning Mc Queen en bijpassend linnengoed, een kajuitbed van Lightning MC Queen en twee bedden met een leuke zit en opbergvak. Deze kinderbedden lijken heel erg op het originele Disney karakter. Het aller gaafste peuterbed van Cars is het peuter autobed van Cars. Het heeft mega coole LED lampen die als leeslamp kunnen dienen. Super stoer toch. Daar zou je zelfs als vader elke dag wel in willen slapen. De prijzen voor deze kinderbedden lopen uiteen van €95 tot €265. Prima prijzen voor een bed in thema.

Stoelen en tafeltjes

Het is ook erg leuk om een zithoek in je Cars slaapkamer te maken. Hiervoor kun je de Cars kamer inrichten met een leuke kinderstoel. Deze kun je vinden in verschillende dessins en uitvoeringen. Zo heb je tafels en stoeltjes van de Cars  3 film. In deze film neemt Lightning  MC Queen het op tegen Jackson Storm. Welke je ook als stoeltje terugziet. Naast de tafels- en stoeltjes sets zijn er ook losse stoelen voor de cars kinderkamer te koop. Van een inklapbare stoel met Legends logo, opblaasbare stoel tot ware Cars fauteuil. De prijzen van deze artikelen liggen tussne de €30 en €100.

Cars muurrstickers

Een ander artikel dat echt vaak wordt verkocht zijn leuke muurstickers. Minder prijzig dan meubelstukken, en geven een kamer daarnaast het meeste sfeer. Wanneer je een beperkt budget hebt, of de slaapkamer niet geheel in Cars thema wilt inrichten, zijn muurstickers een absolute must. De variatie is binnen de muurstickers het grootst. Zo kun je muur stickers vinden van alle favoriete karakters in de series en films. Of het nu de eerste film, tweede of derde film betreft.

Speeltenten

Een leuke aanvulling voor de slaapkamer in Cars thema is een speeltent. Deze zijn helemaal niet prijzig. Zo koop je al een speeltent vanaf €25. En de allerduurste speeltentkost maar €35. Waar meerdere kinderen in kunnen spelen. Het mooie van deze speeltenten is dat deze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Boekenrekken

Er bestaan ook Cars boekenrekken voor in de Cars slaapkamer. Deze zijn verkrijgbaar in dessins van de eerste en tweede film. Je kunt er ook daadwerkelijk heel veel boeken en stripbboeken in kwijt. Denk aan minimaal 15 boeken die je er in kwijt zult kunnen. Zo kun je heel veel voorlezen aan je kind.

Speeltapijten

Om de Cars kinderkamer af te maken kun je er een speeltapijt aan toe voegen. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk in het rood, blauw en grijs. Afhankelijk van de kleuren van de muren en rest van de kamer, vindt je een passend speeltapijt voor in de kinderkamer.

Waar Cars kinderkamer kopen?

Bij Emob.nl vindt je een groot assortiment aan Cars kinderkamer artikelen tegen scherpe prijzen. Vin daar de leuke producten voor een complete Cars kamer.