Auto blog
Image default
Mode en Kleding

Het inpakken van de luiertas

De beste luiertas heeft geen nut als je in een “noodgeval” de benodigde gebruiksvoorwerpen niet kunt vinden. Om dit te voorkomen, kunt u het beste een babyluiertas kopen die gestructureerde opbergruimte biedt voor luiers en dergelijke.
Idealiter is de luiertas verdeeld in verschillende compartimenten. Zo kunt u bijvoorbeeld de schone luiers en de schone kleren op één plaats opbergen. De vuile kleren of de gebruikte luiers bergt u apart op (als u ze niet rechtstreeks kunt weggooien). Zo kunt u ook één deel van de tas gebruiken voor verzorgingsproducten en het andere voor voedsel. Kies bij voorkeur een structuur waarmee u in een paar eenvoudige stappen het keukengerei kunt pakken dat u nodig hebt.

Wat gaat er eerst in de luiertas?
Bij het verschonen van luiers, is het eerste wat je nodig hebt een basis. Dit moet hoog in de luiertas. Dan heb je natte doekjes nodig en een nieuwe luier, en tot slot eventueel schone kleren. Doe het keukengerei in de zak in de volgorde waarin het later zal worden gebruikt – dit maakt het werk veel gemakkelijker.

Welke luiertas is het beste?
Of u nu een gewone rugzak, een handtas of een echte luiertas gebruikt, is aan u. Om zuiver praktische redenen is het echter aan te bevelen een luiertas te gebruiken, omdat die precies is afgestemd op de behoeften van de baby.
Moderne luiertassen hebben bijvoorbeeld de volgende kenmerken:

Waterdicht aankleedkussen
Afzonderlijke opbergvakken
Binnenzakken met warmhoudfunctie
Dispenser voor vochtige doekjes
Riemen voor het bevestigen van flessen
Kleine binnen- en buitenzakken voor accessoires

Vind een mooie luiertas van Studio Noos online