Auto blog
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bikini’s neemt een vrouw mee op vakantie

Hoeveel bikini’s neemt een vrouw mee op vakantie

 

Ga jij voor het eerst op vakantie met je vriendin of vrouw, dan zul je vast versteld staan hoeveel bikini’s of ze meeneemt. De kans dat jij haar vergelijkt met de afdeling badmode van de plaatselijke lingeriezaak is daarom dus ook vrij groot. Waar mannen vaak voldoende hebben aan één en heel misschien twee zwembroeken, geldt dit voor een vrouw als het aankomt op het aantal bikini’s absoluut niet. Zo zijn er zelfs vrouwen die maar liefst 5 bikini’s meenemen op vakantie. Zo weten ze niet alleen zeker dat het er voldoende zijn, maar weten ze ook dat ze voor iedere tint dat ze bruiner worden een bijpassende bikini hebben. Ook moeten bikini’s vaak kunnen matchen bij de kleur van een strandjurkje. Kortom, reden genoeg dus om er een stuk of 3 mee te nemen tijdens de vakantie.

 

 

Verschillende kleuren

 

De voornaamste reden is vaak dat ze de keuze willen hebben uit verschillende kleuren. Wanneer ze dan de dag erop wat bruinen zijn geworden door de zon, dan is het natuurlijk wel fijn dat ze die dag een beroep kunnen doen om een andere kleur bikini. De kans dat de vakantie voor de eerst gedragen bikini voorbij is, is daarmee dan ook vrij groot. Meestal worden de kleuren van de bikini naarmate de vakantie vordert steeds een stukje lichter. Op deze manier komt het bruine van de huid nog beter naar voren, waardoor ze veel bruiner lijken dan dat de in werkelijkheid zijn. Optisch bedrog dus eigenlijk!

 

Pasvormen

 

Ook zijn de bikini’s vaak gemaakt van verschillende stoffen en hebben ze een andere pasvorm. Net als je bij een panache sport bh kunt kiezen uit een variant met of zonder push up, kan dit logischerwijs bij een bikini natuurlijk ook. Het is dus ook niet gek, dat een vrouw ervoor kiest om een bikini met vulling mee te nemen om zo net wat beter voor de dag te komen. De reden is vaak omdat er op die dag een speciaal feestje is, zoals bijvoorbeeld een poolparty. Je wilt dan immers wel goed verschijnen, waardoor een goede bikini absoluut niet mag ontbreken. 

 

Verschillende maten

 

Het klinkt gek, maar iedere bikini heeft z’n eigen maatvoering. Ook wel logisch, want ook bij schoenen kan er wel eens verschil in zitten per merk. Zo kan het ook bij een bikini zo zijn, dat je van het ene merk cup f hebt terwijl dit bij het andere merk cup e is.