Auto blog
Image default
Toerisme

Neem de kinderen mee aan de Belgische kust: hoe houd je ze de hele dag bezig?

blankenberge minigolf

Een dag op zee doorbrengen met kinderen is vaak een uitdaging. Hoe blijf je de hele dag lief? Urenlang zandkastelen bouwen op het strand wordt al snel saai. Daarnaast kunnen grijze regenwolken soms het strandplezier bederven. Gelukkig zijn er veel activiteiten die geschikt zijn voor kinderen. Ook andere gezinsleden kunnen genieten van amusement. We hebben de beste reis gekozen.

Hangtime trampolinepark

Laat je kids lekker ontspannen (dit kan je een beetje uitgeput maken) en geniet van hapjes en drankjes in de stijlvolle Hangtime Hangtime wijk in Oostende.

Familiepark De Sierk in De Haan – Wenduine

Sierk is een buitenbeentje in de indoor sportarena. Hier ben je als een echt circus, je kunt bungelen aan trapeziums, jongleerkegels en eenwielers. Ook in en rond de koets van het circus is veel ervaring.

Het Zwin

Met of zonder gids ontdek je hier de authentieke flora en fauna van de Belgische kust. In het Educatieve Vogelpark leer je over de belangrijkste soorten in onze inheemse vogelwereld.

Kids World / Aquafun in Koksijde – Oostduinkerke

Het overdekte waterpark Aquafun zorgt voor eindeloos waterplezier voor kinderen. Is het niet zo’n muis? Kinderen onder de 12 jaar kunnen zich uitleven in de kinderwereld van de binnenspeeltuin in Sunparks Oostduinkerke.

Seafront in Zeebrugge

In dit charmante maritieme themapark leer je over de rijke vissersgeschiedenis en ontdek je alle geheimen van de oceaan. Je kunt aan boord gaan van een lichtschip en een echte Russische onderzeeër. Voor kinderen is er een piratenspeelparadijs en een kleurrijk ballenbad.

Sea Life Marine Park in Blankenberge

In dit spannende park kun je kennis maken met alle mooie en fascinerende zeedieren, van de kleinste garnaal tot de grootste haai. Bij de Seal Academy leer je hoe je babyzeephonden verzorgt en verzorgt. Ben je moe, sla een balletje op de nabijgelegen Pirate Adventure Mini Golf.

Dronkenput Middelkerke

Bij De Dronkenput worden je evenwichts- en lachspieren getest. Het is een plezier om met de kinderen op bezoek te gaan! Je kunt ook de gerenoveerde Warandetoren bezoeken. U moet dan uitstappen aan het station Middelkerke Krokodiel.

’T Paelsteenveld in Bredene

In dit park van 10 hectare zijn alle kinderen energiek. Er zijn gratis voetbalvelden, tennisbanen en petanquebanen, maar ook voor kinderen zorgt de comfortabele kartbaan voor de nodige adrenaline. Kleine kinderen kunnen ontspannen in het leuke doolhof of in de grote kinderspeeltuin.

Plopsaland in De Panne

Bij Plopsaland De Panne beleef je zeker een dag vol vlinders. Ga aan wal in de piratenzone, verken Bos van Kabouter Plop, spring vrolijk met konijnen in de Konijnenbaan en geniet van een maaltijd in het Plop Hamburger Restaurant.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html