Auto blog
Image default
Woning en Tuin

Met DeBusSpecialist altijd goed op weg

Bent u op zoek naar een bus voor 20, 30, 50 of meer personen? DeBusSpecialist heeft voor alle denkbare groepsgroottes de juiste optie voor u. De groepsgrootte zelf is niet belangrijk bij het berekenen van de directe prijs, maar is voor individuele reizigers wel goedkoper bij het boeken van grotere groepen. 

Ook voor uw bruiloft kiest u voor DeBusSpecialist

Bijvoorbeeld voor het vervoeren van uw bruiloftsgasten in een touringcar kan DeBusSpecialist ook uw partner op de weg zijn. Met zijn allen en samen op weg naar de mooiste dag van uw leven. Zodat iedereen lekker een drankje kan doen en iedereen onbevangen kan genieten van de mooiste dag van een geliefd bruidspaar. Zonder zich zorgen te hoeven maken over het aantal alcoholische drankjes ze mogen nuttigen om niet beschonken weer de terugreis te aanvaarden. 

Want voor een trouwerij geldt natuurlijk dat elk klein detail hét verschil maakt. Waardoor uw bruiloft een magische en unieke gebeurtenis worden. De kanjers van DeBusSpecialist maakt voor u speciale en op maat gemaakte offertes om uw droom waar te kunnen maken. U kunt waar u maar wilt trouwen omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van al uw gasten op de belangrijkste dag van uw leven.

Snelle offerte

Wanneer u besluit een offerte aan te vragen, heeft u op werkdagen al binnen 4 uur een offerte in uw mailbox! Over service gesproken. Het is zelfs mogelijk om uw eigen quote of levensmotto op de bus te vermelden doordat er gebruik gemaakt kan worden van verwisselbare panelen. Als dát de weg naar de rest van uw leven samen niet tot een heel bijzondere maakt?

Maak er iets moois van 

Een groepsreis kan echt leuk zijn of het kan juist een fiasco zijn. Dat laatste is natuurlijk dat niemand wilt. Maar onderweg zijn met een grote groep mensen kan enigszins onvoorspelbaar zijn waardoor een goede planning van de trip van groot belang is. Gelukkig haalt u met de specialisten van DeBusSpecialist jarenlange kennis en ervaring in huis. Waardoor met eventuele problemen al op voorhand rekening wordt gehouden en ze niet uitdraaien op een nachtmerrie. Zij zorgen met een koffie- en theebar, koelkast, dvd-speler, airco, toilet het uw gasten aan niets ontbreekt gedurende de reis naar uw feestlokatie.