Auto blog
Image default
Auto’s en Motoren

Onderdelen voor je klassieke Volkswagen

VW kever onderdelen vind je niet bij de garage om de hoek. Gelukkig kun je er online voor terecht bij Paruzzi. Je waant je hier in een soort schatkamer met VW onderdelen.

Alles wat je bij Paruzzi kunt bestellen, staat op de website keurig gerangschikt naar categorie. Daarbij is gedacht aan elk detail van je Volkswagen. Bovendien staat op deze website bij elk onderdeel veel nuttige informatie. Zo bestel je niet alleen een los VW onderdeel, maar krijg je ook gelijk een stuk support.

Levering door heel Europa
Paruzzi pakt de zaken behoorlijk groot aan. VW onderdelen worden geleverd door heel Europa en de afnemers zijn zowel garages als doe-het-zelvers. Denk nu niet dat het bij Paruzzi alleen maar om VW kever onderdelen gaat. Ook voor de Karmann Ghia, Type 3, Kübelwagen, Spijlbus, Panoramabus en T25 / T3 Bus kun je er uitstekend terecht.

Door de ouderdom van je klassieker, gaat er wel eens een onderdeel stuk. Wat is nu handiger dan een website waar dat onderdeel eenvoudigweg op staat. Je hoeft voor je VW onderdelen niet meer stad en land af te reizen en je hebt ook gelijk een goed inzicht in de prijs. Het assortiment bij Paruzzi is uiterst compleet. Je kunt er terecht voor een simpele afdichtingsring van een paar euro, maar koopt er ook mooie tochtruitjes, een nieuwe uitlaat of onderdelen voor je remsysteem. Valt je motor niet meer te repareren, dan kies je hier een sterke revisie motor uit.

Snel in huis
Makkelijk je nieuwe VW kever onderdelen en andere VW onderdelen kiezen van het scherm, doe je bij Paruzzi met plezier. Grotere bestellingen worden beloond met toezending van de full colour papieren catalogus. Bovendien: voor 15.00 uur besteld, wordt nog dezelfde dag verstuurd!
Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief! Surf snel naar de site!

http://www.paruzzi.com/